Mi lesz a 4 GB memóriával?

Olyan problémák helye, amelyek a hardver vagy a szoftver miatt nem minden Dune HD lejátszót, csak – feltehetően – a Solo 4K-t érintik

Re: Mi lesz a 4 GB memóriával?

HozzászólásSzerző: szakika » 2019.02.11. 20:31

Kyle írta:
szakika írta:...Tehát programozás kérdése....

Én, mint programozó sem tudom megítélni, hogy mennyire egyszerű megoldani, hogy másra is lehessen használni, de bizonyosan oka volt annak, hogy eddig csak arra lehetett használni a flash-t, amire. Nem hiszem, hogy változna ezen a téren bármi is, illetve hogy valóban hasznos dologra lehetne használni. BD Live tartalmak egyáltalán vannak még?

Feltételezem, hogy a régebbi típusoknak nem volt ekkora flash memóriájuk, ezért a Solo 4K-nál is maradt a régi memória kiosztás. Hogy mire lehetne még használni a +memóriát? Pl. több ezer film esetén (nekem van ennyi) óriásira megnő a jukebox memória igénye offline üzemben. Internetrádió adatok, kiegészítők telepítése.
szakika

HozzászólásSzerző: Kyle » 2019.02.11. 17:53

szakika írta:...Tehát programozás kérdése....

Én, mint programozó sem tudom megítélni, hogy mennyire egyszerű megoldani, hogy másra is lehessen használni, de bizonyosan oka volt annak, hogy eddig csak arra lehetett használni a flash-t, amire. Nem hiszem, hogy változna ezen a téren bármi is, illetve hogy valóban hasznos dologra lehetne használni. BD Live tartalmak egyáltalán vannak még?
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: szakika » 2019.02.11. 16:43

Kyle írta:EZEN leírásunkban a Flash memóriáról szóló részt olvasd el! Arra használható, gondolom. Rendszermemóriaként nem használható.

A leírás szerint is lehet használni a flash memóriát bizonyos dolgokra. Tehát programozás kérdése, hogy mennyit és mire. Jelenleg 292 MB használható a 4 GB-ból. Ha már nem lesz android és 4K lejátszásra sem az igazi, kárpótlásként megnövelhetnétek a flash memória felhasználási lehetőségeit.
szakika

HozzászólásSzerző: Kyle » 2019.02.11. 15:20

EZEN leírásunkban a Flash memóriáról szóló részt olvasd el! Arra használható, gondolom. Rendszermemóriaként nem használható.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

Mi lesz a 4 GB memóriával?

HozzászólásSzerző: szakika » 2019.02.11. 14:44

A Solo 4K úgy lett tervezve, hogy majdan lesz rajta android. Erre a célra van is 4 GB memóriája, amit jelenleg nem használ és már nem is fog. Ez a memória kívülről nem elérhető, de talán használhatná a Dune belső memóriaként, hogy ne kelljen egy pár gigás külső memória pl. a BD Live és a jukebox használatához.
szakika

Vissza: Solo 4k specifikus kérdések