Jukebox használata

A Dune HD saját jukebox alkalmazásával kapcsolatos kérdések helye

Re: Jukebox használata

HozzászólásSzerző: L3vy » 2020.11.30. 21:14

Sziasztok,

Hogy tudom hozzáadni a NAS-on tárolt filmeket amit NFS-en keresztül érek el?
Mikor rámegyek a Jukeboxra és új mappát akarok hozzáadni, nem tudok. Szürke a jel.
Lehet egyáltalán NAS-on tárolt filmeket hozzárendelni vagy akár egy egész filmes mappát?
Előre is köszi a választ.
L3vy

HozzászólásSzerző: wizoli » 2020.06.11. 16:24

A másik kérdésem az volna: hogy a Jukebox azt mondja adjak hozzá mappát, de hiába nyomok a + Hozzáadás gombra , nem talál semmit.
Pedig a PC-n lévő megosztást a forrásoknál látja és le is játssza onnan a filmeket.

Na közben sikerült. Hát ha valakinek kell egy egy napos 4K Base szívesen eladom :)
wizoli

HozzászólásSzerző: Kyle » 2020.06.11. 08:55

wizoli írta:...Bocs, ha ennyire félreérthető voltam.
MovieDB-ről letölti a tartalmat és azt átírom pl...

Én voltam ezek szerint félreérthető. Azt használja, amit a MovieDB-n talál. A jukeboxban max. azt tudod megmondani, hogy nem jó a találat, másik filmről van szó. Módosítani a TheMovidedb.org odalon tudsz egy filmleírást, ha az hibás. Az egy közösségi oldal, a tagok töltik fel és módosítják a leírásokat, képeket, stb. Újabb képet, borítót bármely filmhez hozzá tudsz adni. A tartalmát akkor írhatod át, ha engedik az oldal gazdái, ha meggyőzöd őket, hogy hibás a leírás. Ebből adódóan egyedi, neked tetsző szöveget nem tudsz felvinni.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: wizoli » 2020.06.10. 23:15

Kyle írta:
wizoli írta:A Jukebox tartalma módosítható? Pl. film leírása.

Regisztrálsz a TheMoviedb.org oldalon egy fiókot, és hajrá! Persze, az oldal adminisztrátorainak jóvá kell hagyniuk a változtatást. Ha egy új film adatait Te viszed fel először, akkor bizonyosan sikerrel jársz.

Bocs, ha ennyire félreérthető voltam.
MovieDB-ről letölti a tartalmat és azt átírom pl.
Lehet editálni az adatokat? FÁjlként tárolja, azt tudom módosítani? (pl. xml)
wizoli

HozzászólásSzerző: Kyle » 2020.06.10. 18:20

wizoli írta:A Jukebox tartalma módosítható? Pl. film leírása.

Regisztrálsz a TheMoviedb.org oldalon egy fiókot, és hajrá! Persze, az oldal adminisztrátorainak jóvá kell hagyniuk a változtatást. Ha egy új film adatait Te viszed fel először, akkor bizonyosan sikerrel jársz.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: wizoli » 2020.06.10. 16:57

Sziasztok!

A Jukebox tartalma módosítható? Pl. film leírása.
Előre is köszönöm a választ.

Üdv
ZOli
wizoli

HozzászólásSzerző: anda1 » 2019.04.12. 11:01

Azt kérdezem, hogy a Jukeboxban lehet e - és ha lehet, hogy – beállítani, hogy ne "név" szerint hanem pl. "módosítás" szerint legyenek a filmek sorba rakva. A Forrás menüjében lehet ilyet állítani, de ahogy kilépek a mappából és visszalépek újra, az alap "név" szerinti sorba állítás látszik megint.
Most úgy néz ki, hogy a Jukeboxban nem lehet állítani, a Forrás menüjében pedig lehet, de nem működik.
anda1

HozzászólásSzerző: anda1 » 2019.03.19. 08:15

A 4K Pro leírásában ez van "A korábbi modellekhez képest azonban ez a felület is fejlődött: már a fájlböngészőben is láthatjuk a fájlnév alapján a film adatait" . Erre írtam, hogy nálam ez nagyon kevés filmnél látható,
de nem olyan fontos csak azt hittem még be kell állítani valamit. Használom a Jukeboxot az elég jól működik.
anda1

HozzászólásSzerző: Kyle » 2019.03.18. 15:24

anda1 írta:A 4K pro bemutatásában az szerepel, hogy most már a fájlkezelőben is láthatók a borítók...

Minden Dune-ön egyforma a kezelőfelület, így ez mindre vonatkozik. Ha a jukebox le van generálva, akkor gondolom a fájlböngészőben megjeleníti a borítót. De lehet, hogy valós időben szedi le az internetről (nem próbáltam, mer vagy jukeboxot használok, vagy fájlböngészőt, ez a köztes megoldás nem volt eddig érdekes), és ha nem talál egyértelműen egyezést, akkor nem mutat semmit. Próbáld ki, és írd meg!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: anda1 » 2019.03.18. 14:22

A 4K pro bemutatásában az szerepel, hogy most már a fájlkezelőben is láthatók a borítók és film információk de nálam kb. tízből egynél látható.
A jukeboxban le vannak szkennelve és a beállításokban is be van állítva a film információ megjelenítése.
Lehet, hogy még valamit be kell állítani ahhoz, hogy mindnél látható legyen?
anda1

ElőzőKövetkező

Vissza: My Collection jukebox