HD felbontású filmek lejátszási probléma

Csak a Duo 4K hardverével összefüggő kérdések helye, tehát olyan problémákat várunk ide, amelyek vélhetően a többi Dune HD modellen nem létezhetnek

Re: HD felbontású filmek lejátszási probléma

HozzászólásSzerző: Kyle » 2018.11.09. 11:18

Csaba52 írta:...és most valószínű véletlenül kapcsoltam be!

Mármint a demó módot? Mert remélem a VXP-t egyébként használod, hiszen azért fizettél ennyi pénzt...
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Csaba52 » 2018.11.09. 00:31

Nagyon köszönöm, megoldódott! Fél éve van meg a készülékem, és most valószínű véletlenül kapcsoltam be!
Csaba52

HozzászólásSzerző: Kyle » 2018.11.08. 16:06

Csaba52 írta:Minden Blu-ray, mkv és ts formátumú filmek NAS-ról vagy saját belső lemezről lejátszáskor a képernyő közepén vékony, függőleges vonal (csík) jelenik meg, kettéosztva a képernyőt...

Kapcsold ki a VXP demó módot :) Vagy mutogasd az ismerősöknek, hogy lássák, mennyivel jobb képet csinál, ha bekapcsolod! Mert erre van ez a funkció. A Beállításoknál tudod állandóan bekapcsoltra tenni, most demó mód van kiválasztva. Lejátszás közben valamelyik színes betű kapcsolgatja, ha jól rémlik.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HD felbontású filmek lejátszási probléma

HozzászólásSzerző: Csaba52 » 2018.11.08. 14:36

Minden Blu-ray, mkv és ts formátumú filmek NAS-ról vagy saját belső lemezről lejátszáskor a képernyő közepén vékony, függőleges vonal (csík) jelenik meg, kettéosztva a képernyőt, enyhén sötétebb és világosabb részre. Fényképek lejátszásakor (jpg) a probléma nem észlelhető. Egy másik hasonló készülékkel ugyanazok a fájlok hibamentesen lejátszhatók! Mellékelnék fényképet, de nem találtam meg a módját. Köszönöm a segítséget!
Csaba52

Vissza: Duo 4K specifikus kérdések