Formázás, visszaállítás

Fórum szabályok
Zárt topik, csak termékregisztráció után írhatsz ide!

Re: Formázás, visszaállítás

HozzászólásSzerző: maxhim » 2018.07.12. 16:06

Kimondottan azért választottam ezt (a Q10 Pro is képben volt) mert ezen nem kell találkoznom az android felületével és így olyan, mint egy nem androidos média lejátszó. Szóval nem különösebben érdekel az android része/felülete, csak szeretném jól megismerni a lejátszót. Feltettem egy launchert, működik is, így ez a része kb. eddig érdekelt.
Lehet, hogy előbb utóbb formázni fogom, mert most csak egy SATA-n rádugott terrás HDD van rajta, de mégis három USB-s tárat látok. Nem tudom, hogy ez gyárilag ilyen-e, vagy csak azért mert a Popcorn-ból vettem ki....
Dune HD Pro 4K - Onkyo TX-NR676 - Benq W1070 - 65Q6F
Avatar
maxhim
 
Hozzászólások: 75
Csatlakozott: 2012.05.30. 18:24

Re: Formázás, visszaállítás

HozzászólásSzerző: Kyle » 2018.07.12. 10:02

maxhim írta:... kell-e/lehet-e ezt formázni a Dune-nel? Mert maradt rajta olyan mappa (pl. a .home) ami a Popcorn részét képezte, de már nincs rá szükségem viszont sehogy sem tudom törölni. Ezzel egy időben azt is szeretném megtudni, hogy lehet-e ezen gyári vissza állítást csinálni valahogy, mert a Beállítások menüben (az androidban pedig benne van) nincs ilyen lehetőség. És ha már android : hogyan lehet elérni a lejátszón az alap android 7.1.1 felületét? Lehet, hogy sehogy?

Nem, az Android nem formáz. PC-n kell csinálnod. A Dune saját Beállítások menüjében természetesen van gyári állapot visszaállítása, nézd meg jobban! Nincs olyan, hogy „alap Android”. Ez itt egy egyedi Android, saját launcher-rel, ez a Dune felülete. Bár megpróbálhatsz a Play Store-ból launcher alkalmazásokat letölteni, hátha lesz valami, de nem értem mi szükség lenne rá, hiszen éppen azért vesz (remélhetőleg)) valaki Dune-t, mert médialejátszónak szeretné első sorban használni. Ahhoz meg nem igen tudok jobb felületet elképzelni, mint ami az elmúlt 10 évben mostanra kiforrott...
Dunehd.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Avatar
Kyle
Adminisztrátor
 
Hozzászólások: 1991
Csatlakozott: 2010.04.15. 22:13
Tartózkodási hely: South Park

Formázás, visszaállítás

HozzászólásSzerző: maxhim » 2018.07.12. 02:01

Van egy HDD-m, amit egy Popcorn A300-ból vettem ki és rácsatlakoztattam a Dune HD Pro 4K SATA bemenetére. Ezt a HDD-t a Popcorn saját magának formázta amikor annak idején beletettem. Az lenne a kérdésem, hogy kell-e/lehet-e ezt formázni a Dune-nel? Mert maradt rajta olyan mappa (pl. a .home) ami a Popcorn részét képezte, de már nincs rá szükségem viszont sehogy sem tudom törölni. Ezzel egy időben azt is szeretném megtudni, hogy lehet-e ezen gyári vissza állítást csinálni valahogy, mert a Beállítások menüben (az androidban pedig benne van) nincs ilyen lehetőség. És ha már android : hogyan lehet elérni a lejátszón az alap android 7.1.1 felületét? Lehet, hogy sehogy?
Dune HD Pro 4K - Onkyo TX-NR676 - Benq W1070 - 65Q6F
Avatar
maxhim
 
Hozzászólások: 75
Csatlakozott: 2012.05.30. 18:24


Vissza: Egyéb funkciók

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég

cron