rikkancs írta:...Nekem egy szót sem. Azt gondoltam rajtatok keresztül jön valami válasz.
Egy emailt kell küldeni nekik a leírásunk alapján. Azt Te küldet annó el? Ha nem, akkor küldj most!
rikkancs írta:...Nekem egy szót sem. Azt gondoltam rajtatok keresztül jön valami válasz.
Kyle írta:rikkancs írta:...Igen, elküldtem a logot még 2018-ban:..
És mit válaszoltak rá?
rikkancs írta:...Igen, elküldtem a logot még 2018-ban:..
Kyle írta:rikkancs írta:...Akkor viszont ezt nem ártana előre jelezni a vevőnek...
Te elküldted a logot, ahogy írtam? Senki más nem tud segíteni a probléma megoldásán, mint akinél ez jelen van, és lementi a logofájlt.
rikkancs írta:...Akkor viszont ezt nem ártana előre jelezni a vevőnek...
Kyle írta:rikkancs írta:...Ma ismét végig próbáltam minden verziót, a Dune bármely tv-vel megy, a HW55 -el nem, csak egy elosztóval.
Akkor egy firmware-frissítés kellene az adott TV-hez. Nem gondolom, hogy bármi előrelépés lesz így, ha csak típussal van ilyen gond, ezért nem fog a Dune venni egy olyan tévét. Esetleg küldhetsz egy hibajelentést EZEN leírásunk szerint. Vagy a SONY-nak hasonlót...
rikkancs írta:...Ma ismét végig próbáltam minden verziót, a Dune bármely tv-vel megy, a HW55 -el nem, csak egy elosztóval.
Kyle írta:rikkancs írta:...Emlékeztetőül : Sony HW55 és a Duo 4K HDMI-n csak akkor kapcsolódik, ha közbeiktatok egy aktív HDMI elosztót...
Linkelnéd, hol írtál erről legutóbb? A legutóbbi firmware-t használod?
rikkancs írta:...Emlékeztetőül : Sony HW55 és a Duo 4K HDMI-n csak akkor kapcsolódik, ha közbeiktatok egy aktív HDMI elosztót...
Kyle írta:Közben írt a Dune, hogy még nem tud semmit mondani erre a Sony-s problémára, amint van eredmény, majd szólnak. Ebből annyi a jó, hogy nem azt mondták, hogy a log fájl nem használható, vagy csináljunk újat. Tehát valamit csak látnak belőle, amin el lehet indulni.
Vissza: Duo 4K specifikus kérdések
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég