Szerző: Kyle » 2019.01.07. 22:31
Az éppen tévedés, hogy a nem leállítás amortizálja a lemezt, éppen az ellenkezője az igaz: minden lemez csak bizonyos számú leállítást bír ki, ekkor kell ugyanis a fejnek leparkolnia, ekkor kopik. Szerintünk is értelmetlen a két lemezfiók ebben a kategóriában, hiszen itt már legtöbben hálózatról játszanak le, vagy éppen SSD-t használnak, hogy ne rontsa a hang- és képminőséget a HDD motorjának elektromos zaja. Ahhoz meg inkább 2,5"-es fiók kellett volna, bár sokan 2,5–3,5"-es adapterrel SSD-t tesznek be, tehát végül is használható a két fiók.
Bizonyosan megoldható lenne szoftveresen számos új funkció, de olyan gyanítom nem, hogy rögzít, miközben lejátszik. Értem én, hogy egy középkategóriás set-top-box tud ilyet, de abban nem ilyen processzor van, és a képminőség nem az a kategória, ami Duo 4K-nál van. Ilyenekkel nem érdemes hasonlítgatni. Ahhoz nem tudok hozzászólni, mennyire izgalmas a gyors tekerés hanggal másfélszeres sebességgel (nekem sosem hiányzott), de ha egy funkció sokaknak hiányzik, sokan kérik, akkor azt eddig is megvalósították (ha lehetett) és ezután is meg fogják oldani. De mivel teljesen mások a processzorok, bizonyos hardver korlátok is vannak, ezeket mi sem ismerhetjük.
Nekünk is van összehasonlítási alapunk – bátran állíthatjuk –, és kb. semmi más nem ad hasonló hangot és képminőséget a Duo 4K árkategóriájában. Ezekért kell fizetni, azoknak érdemes ezt választani, akiknek ezek a tulajdonságok a fontosak.
Ha itt a fórumon többen hiányolnak egy-egy funkciót, mi ezeket a kéréseket továbbítjuk a gyártónak.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!