Utólag telepített Transmission

Fórum szabályok
Zárt topik, csak termékregisztráció után írhatsz ide!

Re: Utólag telepített Transmission

HozzászólásSzerző: maxhim » 2018.07.12. 00:56

Na akkor ezt megnézem. A Dune-ön nem tudtam semmit kezdeni a qTorren-tel, mert nem tudok torrent fájlt hozzá adni. Csak keresés menü van, de abba meg csak linket/magnet fájlt lehet keresni online. Nem találok olyat benne, hogy csak simán, egy a HDD lévő torrent fájlt hozzá tudnék adni. De ez már a hetedik vagy a nyolcadik torrent apk amit próbálok. Volt már ttorrent, atorent, ztorrent, bittorrent meg mindenféle, de egyikkel sem megy ez része. Leszedtem a Chrome-ot meg az Opera-t is, de mindegyik ALKALMAZÁS LEÁLL hibával elszáll. Rátettem a torrent fájlokat a HDD-re, de azokra hiába nyomok rá a távirányítóval, nem nyit meg semmilyen feltelepített torren programot. Próbálkoztam azzal, hogy úgy mint a Popcorn-al csináltam, leszedem a PC-re a filmet és FTP-n átmásolom a Dune-re, de nem tudom, hogy a Filzilla-val hogyan tudnék csatlakozni rá. Nem tudom milyen adatokat kell beírni hozzá, mert nem találok sehol egy leírást róla. Az OpenWRT-ben látom, hogy engedélyezve van az FTP, csak semmire sem megyek vele :(
Zidoo Z9X
Dune HD Pro 4K
X96Max Plus2 with CE
Amazon Fire TV Stick 4K MAX
maxhim

HozzászólásSzerző: Kyle » 2018.07.11. 22:52

maxhim írta:...ha ott engedélyezem a Transmissiont, akkor egy idő után az már nem lesz elérhető a PC WEB-es felületén.

Igen, hiába korlátozzuk le a letöltési sebességet, olyan, mintha valamiért rendszeresen elérhetetlenné válna, bár egyszer csak megint működik. Bár olyankor általában már leállt, és azt mondja, hogy nincs elég tárhely.
maxhim írta:...Használnám én a qtorrentet is, igazából mindegy lenne, de azt meg nem tudom, hogy hogyan tudom elérni/kezelni a PC böngészőjéből

Azt a Dune felületén kezelheted, hacsak nincs hozzá webes GUI. De úgy látom pl. ITT, hogy kell lennie.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: maxhim » 2018.07.11. 17:38

Olvasom a válaszod a másik topikban, kezdek kicsit megvilágosodni. Kicsit körülnéztem én is, megvan az Openwrt WEB-es felület is. De ha ott engedélyezem a Transmissiont, akkor egy idő után az már nem lesz elérhető a PC WEB-es felületén. Ha a Dunre feltelepített verziót használom PC böngészőből, akkor működik, de csak egy helyre hajlandó leszedni még mindig, hiába írom át a download könyvtárat. Használnám én a qtorrentet is, igazából mindegy lenne, de azt meg nem tudom, hogy hogyan tudom elérni/kezelni a PC böngészőjéből :(
Zidoo Z9X
Dune HD Pro 4K
X96Max Plus2 with CE
maxhim

HozzászólásSzerző: maxhim » 2018.07.11. 14:43

A Transmission-t nem tudom hol kellett volna engedélyezni, én leszedtem és feltelepítettem a lejátszóra. Így érem el most :

http://192.168.1.5:9091/transmission/web/#upload

Ezzel nincs is baj, de ha a WEB-es felületen átállítom a letöltési mappát (most épp az általad írtra), akkor ezt kapom :

Error:Permission denied (/mnt/sataa1/Chowder S01-S03/Season 3/Chowder_-_3x09_(49)_[DVBRip-Hun-Eng-GaRuRuMoN].avi)
Details
Size:15.8 GB (3,772 pieces @ 4.00 MiB)
Hash:95d0844d99fda3db941c37f9932f723dcad9f86b
Privacy:Private to this tracker -- DHT and PEX disabled
Origin:Created by uTorrent/2210 on Wed Jun 12 2013
Comment:None

A lejátszó felületén meg nem tudom hol lehetne átállítani. Mert ha ott bemegyek a Download directory-ba, akkor elvileg át lehetne írni az útvonalat, de ha beírom ezt : /mnt/sataa1 nem fogadja el...
Zidoo Z9X
Dune HD Pro 4K
X96Max Plus2 with CE
maxhim

HozzászólásSzerző: Kyle » 2018.07.11. 12:01

maxhim írta:...de látom, hogy nincs rajta előre telepített...

Na, most látom, hogy van, kettő is, az egyik a Transmission. Az OpenWRT alatt fent van a Transmission, csak engedélyezni kell. A 9091-es porton elérhető lesz, letöltési útvonalnak a küső HDD-t a /mnt/sataa1 path-tel lehet.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Kyle » 2018.07.11. 09:12

Nem használta még a Transmission-t Androidon, de EZT már igen. Akár merevlemezre is tud letölteni, csak állítsd be megfelelően az útvonalat!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: maxhim » 2018.07.10. 19:35

Megjött e HD Pro 4K lejátszó. Nagyon tetszik, bár még csak ismerkedem a beállításaival. A torrent miatt (is) vettem meg, de látom, hogy nincs rajta előre telepített. Ezért leszedtem a Transmissiont. Kicsit beleástam magam, így most működik is, de egy dolgot nem tudok beállítani rajta : azt, hogy hova töltsön le. Alapból ide tölt :

/storage/d6fb5c52-94de-4eb3-9651-4241b9167891/Android/data/com.ap.transmission.btc/files/Download

Ez nem túl kényelmes amikor filmet akarok indítani, így eldöntöttem, hogy simán a főkönyvtárba egy Download nevű mappába szedek le (ahogyan a Popcorn-on is) Ezért átállítottam a Transmission WEB-es felületén az elérési útvonalat erre :

/storage/d6fb5c52-94de-4eb3-9651-4241b9167891/Download

De nem működik így. Olyan, mintha elkezdené leszedni, de aztán valami Permission-ra hivatkozva szinte abban a pillanatban le is áll. Van erre megoldás? Akár egy másikm általatok javasolt torrent apk-val?
Köszi a választ!
Zidoo Z9X
Dune HD Pro 4K
X96Max Plus2 with CE
maxhim

HozzászólásSzerző: Kyle » 2018.02.23. 12:51

torokzoltan írta:Tudom :roll: de nem tudtam hová írjam.

Ha nem találsz megfelelő helyet, bátran lehet új topikot nyitni.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: torokzoltan » 2018.02.22. 21:29

Tudom :roll: de nem tudtam hová írjam.
Köszönöm a választ
torokzoltan

HozzászólásSzerző: Kyle » 2018.02.22. 10:12

torokzoltan írta:S...Ha törlöm a regisztrációmat, ugyanezzel a kártyával az új tulaj tud majd megint regisztrálni...

Nem kell semmit se törölnöd. Ha a kártyádat használja, automatikusan megszűnik majd a Te hozzáférésed a fórumhoz. (Bár mintha nem ebbe a topikba illene a kérdésed...)
Kyle
Adminisztrátor

ElőzőKövetkező

Vissza: A torrentkliens használata