Dune HD 2020-as modellek

Itt még vásárlás előtt felteheted kérdéseidet a Dune HD termékekkel kapcsolatban. Ebbe a topikba minden regisztrált tag témát nyithat és írhat hozzászólást, a többi topik viszont csak vásárlók számára érhető el termékregisztráció után.
Fórum szabályok
Szabadon írható moderált topik, itt minden regisztrált fórumtag írhat hozzászólást.

Re: Dune HD 2020-as modellek

HozzászólásSzerző: ViragZsolt » 2020.07.06. 11:05

Kyle írta:A HDMI-bemenetnek sok értelme nincs, kódolatlan HDMI-jelet lehet felvenni rajta, max. 1080p felbontással. Mondjuk egy játékkonzol kimenetét játék közben.
Egy Dune HD lejátszó gigabites etherneten maximálisan ki tudja használni a sávszélességet, így a a 4K Blu-ray szabvány max. 128 Mbit/s adatsebességénél is jóval gyorsabb kódolású fájlt is lejátszhat, mondjuk egy NAS-ról.

Értem köszi. Tehát ha megveszek egy 4K Pro II-őt akkor azon a PLEX-et jóval gyorsabban tudom használni a gigabites portnak köszönhetően ? mert gigás netem van. Szerinted az még megoldás lehet hogy a Dune-ra rákötök egy 500gb-os külső SSD-ét és android appstore-ból letöltök egy torrent klienst a Dune-ra és direktbe azon töltöm le a filmeket és akkor nem kell ki-be dugdosni semmit.
ViragZsolt

HozzászólásSzerző: Kyle » 2020.07.06. 08:45

ViragZsolt írta:Az érdekelne hogy a HDMI IN miben tud segíteni mit tudok csatlakoztatni rá ?...

A HDMI-bemenetnek sok értelme nincs, kódolatlan HDMI-jelet lehet felvenni rajta, max. 1080p felbontással. Mondjuk egy játékkonzol kimenetét játék közben.
Egy Dune HD lejátszó gigabites etherneten maximálisan ki tudja használni a sávszélességet, így a a 4K Blu-ray szabvány max. 128 Mbit/s adatsebességénél is jóval gyorsabb kódolású fájlt is lejátszhat, mondjuk egy NAS-ról.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: ViragZsolt » 2020.07.05. 17:35

sziasztok most láttam a nem sokára megjelenő PRO 4K II-őt . Az érdekelne hogy a HDMI IN miben tud segíteni mit tudok csatlakoztatni rá ? mert ugye a HDMI OUT-ból megy TV-be. annyira nem értek hozzá. a másik kérdésem hogy én kerekesszékes vagyok ágyhoz kötött tehát nem tudok felállni ki-be húzkodni a merevlemezt miután letöltök egy filmet. Jelenleg PLEX szervert használok igazából tökéletes de 50-60 MB/s bitrate-től felfelé nem bír el a hálózatom vagy a PLEX a filmekkel. Olyan megoldást keresek ami számomra a legkényelmesebb tehát ne keljen ide oda merevlemezt dugdosni és ne hálózaton keresztül hanem direktbe tudjam nézni az akár 80MB/s HDR10+ filmeket. Ebben kérem segítségeteket . Köszönöm előre.
ViragZsolt

HozzászólásSzerző: Kyle » 2020.03.20. 22:36

MasterDj írta:...Érdemes lenne-e lecserélni az új Pro 4K II-re ???

Mi az, ami miatt felmerült a kérdés? Mi hiányzik a meglévőről, amit tud az új, és használnád?
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

Dune HD 2020-as modellek

HozzászólásSzerző: MasterDj » 2020.03.20. 22:24

Sziasztok tavaly vásároltam egy Dune HD Pro 4K Plus média lejátszót. LG OLED tv-n használom a készüléket ami Dolby Vision és HDR képes tévéről van szó.. Érdemes lenne-e lecserélni az új Pro 4K II-re ???
MasterDj

Előző

Vissza: Vásárlás előtti kérdések