Sabertooth159 írta:Szóval akkor a 3D BD ISO működik rendesen, csak a SBS vagy top bottom nem működik. Kapcsold ki az automatikus felbontást a beállítások, kép menüben. Mi a projektorod típusa? Van a lejátszó és projektor között egy erősítő? Ha igen, akkor annak mi a típusa?
OPTOMA HD144X projektor, ONKYO TX-SR608 házimozi erősítő. A DUNE az Onkyo bemenetére meg, az erősítő kimenetén pedig Oelbach Ultra HD HDMI splitter van, hogy TV-re is és projektorra is menjen a kép (mert sajnos csak 1 HDMI kimenete van az Onkyonak).
Igazából én sem értem, mi mikor hogy történik, mert pl. tegnap volt hogy bármit csináltam, villódzott a kép 3D ISO-nál, holott ugyanazzal a filmmel máskor nem. A HiMedia-val az mk3d (meg gyorstekerés, egyéb kényelmi fogyatékosságok) kivételével nem volt bajom. A DUNE-t még nem tudtam kitapasztalni kellőképpen, egyrészt időhiány, másrészt az előbb említett "hol ilyen-hol olyan" jelenség miatt.
Töröm a fejem, hogy lehetne direktbe kötni a projektort és a DUNE-t, de ha nem megy az erősítőbe a HDMI, akkor nem lesz HD hangom.