maxhim írta:Hát nálam bizony minden akad, ráadásul a rádugott SATA-s vinyóról
Visszatérek ehhez a szálhoz, mert mégiscsak idegesít ha valami nem úgy működik ahogy kéne. Feltettem újra mindegyik valamire való lejátszót (Kodi, MX, VLC). Ismét teszteltem őket nem rövid ideig. Teljesen mindegy mit játszok le ezeken a playereken úgy akad minden film, hogy egyszerűen nézhetetlenek. Lehet avi, FHD vagy 4K, lehet mkv vagy ISO : egyik kakibb mint a másik. Furcsa, hogy te azt mondod nem akadnak az avi-k sem a VLC-vel sem az MX-el, mert szó szerint nézhetetlenek ezek a lejátszókon (sőt, mint írtam a KODI-n is). De még ha ettől el is tekintek, lévén AVI-kat nem nagyon nézek (akkor is több mint furcsa, hogy egy ilyen készüléken ez így működik), az már végképp kiakasztó, hogy az FHD és 4K filmeket sem lehet nézni csak a DUNE saját lejátszóján. Persze értem én, hogy akkor nézzem azon, de ez nem ilyen egyszerű! Ráadásul te a VLC-re is azt írod, hogy nálad hibátlanul megy a FHD-s mkv film.
"FullHD-s MKV nem akad nálam a VLC-ben indítva, AVI nem akadt se a VLC-ben, se az MX Player-ben."
Én ezeknek teljesen az ellenkezőjét tapasztalom és egyre jobban dühít még akkor is, ha valóban a belső lejátszót használom. Érthetetlen, hogy még a telefonomon is hibátlanul megy az összes formátum a fenti lejátszókon, akkor a DUNE miért nem tudja?