4K UHD BD menüs lejátszása

A Pro 4K Android operációs rendszeréből, processzorából és egyedi csatlakozóiból következő kérdések és problémák topikja.

Re: 4K UHD BD menüs lejátszása

HozzászólásSzerző: Kyle » 2019.03.07. 09:59

perforator írta:...Szóval okulásul hátha valaki ugyanígy jár: NFS! :)

Ahogy a kézikönyvben is leírtuk... DLNA-n nem lehet felmountolni képfájlokat (csak stremelni tud a szabvány), így ISO-k nem működhetnek.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: perforator » 2019.03.06. 21:49

Köszönöm a gyors reakciót! Időközben sikerült rájönnöm mi okozta a gondot.
A új firmware meg egyebek minden rendben volt egy dolgot toltam el, mégpedig, hogy a NAS-t a UPnP hálózati protokollon keresztül nyitottam meg.
Ahogy beállítottam az NFS-t és azon keresztül léptem fel a NAS-ra rögtön megjelentek a kis korong ikonok a file-okon és szépen lejátszik minden, ahogy kell.

Szóval okulásul hátha valaki ugyanígy jár: NFS! :)
perforator

HozzászólásSzerző: Kyle » 2019.03.06. 11:19

perforator írta:...az iso kép tartalmazhatja a menüt is és az okozza a gondot?...

Azért, mert a 4K Blu-ray menüjét még nem jeleníti meg, a film lejátszásával nincs gondja. Mit jelent, hogy „nem tudja lejátszani”? Mi történik, ha indítod a fájlt? A Dune saját lejátszójával próbálod ugye, az van beállítva a Beállítások-on belül, mint alapértelmezett lejátszó a vidóekhoz? És a legújabb firmware-t használod?
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: perforator » 2019.03.06. 01:20

Helló! Új tulajként itt-ott felteszek egy egy kérdést, mert nem találtam mindenre egyértelmű választ. :D
Nincs túl sok 4K felbontású anyagom eddig, de próbálkoztam egy UHD BD ISO-val amit nem tud megnyitni a lejátszó. Ez általában nem megy még neki, vagy azért, mert az iso kép tartalmazhatja a menüt is és az okozza a gondot?
Emellett próbálkoztam egy sima (nem UHD) BDMW formátumú Bluray-el is és azt sem tudja lejátszani - (amit végképp nem értek mert a VTEN-em simán lejátsza)

Mindez pusztán a lejátszás miatt érdekel, mert amúgy a menükezelés hidegen hagy. :)
perforator

HozzászólásSzerző: Csecsu » 2019.02.07. 10:47

Köszöntem!
Csecsu

HozzászólásSzerző: Kyle » 2019.02.07. 10:07

Csecsu írta:Szia! Szeretném megkérdezni hogy véletlenül nem-e tudsz róla, az UHD BD menüs megjelenítését tervezik egy későbbi firmware-ben megvalósítani? Mint ha olvastam volna már erről valamikor, csak nem emlékszem hogy hol!?

Menni fog a 4K Blu-ray menü is.
Kyle
Adminisztrátor

4K UHD BD menüs lejátszása

HozzászólásSzerző: Csecsu » 2019.02.06. 21:24

Szia! Szeretném megkérdezni hogy véletlenül nem-e tudsz róla, az UHD BD menüs megjelenítését tervezik egy későbbi firmware-ben megvalósítani? Mint ha olvastam volna már erről valamikor, csak nem emlékszem hogy hol!?
Csecsu

Vissza: Pro 4K (Plus) specifikus kérdések