hehe... jó kis téma az RC is. Csak ezért említettem meg, mert mikor elkezdtem nézelődni hogy lejátszót veszek, nekem bizony számított (és most is számít) a kinézete. Én vizuális típus vagyok és biza lehet hogy egy terméket - legyen az Tv vagy lejátszó vagy más - csak azért nem veszek meg mert a távirány nem tetszik. Beleöl az ember sok százezer, akár milliós tételt egy rendszerbe, akkor az olyan legyen amilyent szeretne és ne az rontsa el az összképet hogy egy cég 2000 Ft-ot spórol még a termékén azzal hogy valami gagyi kinézetű és minőségű RC-t ad az amúgy drága termékhez.
Szóval nem tudom mért de a banneres kép maradt meg bennem, pedig a termék adatlapján is láttam ahol a kapott eszköz szerepel. Kinézetre a régi igényesebbnek tűnik, és még háttér világítás is van rajta (ami az újról nekem hiányzik, nem hogy azt a két, éjszaka vadító zöld [adapter] és kék [előlap] led helyett ide tettek volna bele kettőt). Bár lehet hogy ettől érzetre és használatra semmivel sem jobb a régi termék. Mindenesetre ami van hozzá az kis túlzással a 3000Ft körüli univerzális távirányítókat idézi számomra. Na nem fikázni akarom mert teszi a dolgát jól, csak azok a ratyi, 'kattógó' hangok mikor a nyilakat nyomom... Na meg a kis látószög!!!
Na ennyit erről. Nem kötekedésnek szántam, csak ha már ezeket emlegetik mint a lejátszók csúcsa...
Egyébként köszönöm szépen a válaszokat, sikerült akadás mentessé tennem a lejátszást, és egyelőre még az UHD videókat is lejátsza

Köszönöm az RC-s témában engem támogató hozzászólásokat is

Tényleg nem bunkóskodásnak szántam a felvetését, csak nekem az ilyesmi is számít.
Átolvasom a régiek kézikönyvet is hogy kiokosodjak.
És még valami eszembe jutott az RC-ről. A betanítás nem megy LG-ről, csak a bekapcsolást hajlandó megtanulni. De azt felteszem külön témában hogy ne keverjem a tartalmakat.
Még egyszer köszönöm a válaszokat!