Felirat időzítésének csúsztatása

A Pro 4K Android operációs rendszeréből, processzorából és egyedi csatlakozóiból következő kérdések és problémák topikja.

Re: Felirat időzítésének csúsztatása

HozzászólásSzerző: Kyle » 2018.11.19. 11:11

imre56 írta:...A felírat a filmre lett rámuxolva .srt formátumban...

Szia!
A rámuxolva szerintem nem jó kifejezés, egyszerűen csak van egy .srt feliratsáv van a film mellett vagy vele egy konténerben. De a lényeg, hogy ismert a hiba, az ideiglenes megoldását astrago ITT leírta, a következő firmware-ben már nem lesz benne.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: imre56 » 2018.11.19. 10:47

Sziasztok!

Tegnap érkezett meg az új készülék. Elsők között az alábbi problémával szembesültem.

A felírat a filmre lett rámuxolva .srt formátumban. Számítógépen lejátszva jól működik.

A DUNE HD PRo 4K-n az a gond, hogy a felirat mindaddig ott van a képernyőn, míg újabb felírat nem érkezik.
Ez nagyon zavaró, mikor nincs a filmben párbeszéd és az előző felirat még ott díszeleg a kép alján.
Nem tudom, ez másnak is okoz-e gondot, vagy én nem állítottam be valamit jól?
A legfrissebb októberi beta firmware van fent.

A fehér színű felírat nagyon vakítóan fehér, nagyon zavaró. A választható "szürke" a betűk körül megjelenő keret miatt számomra zavaró.
A többi választható szín nem tetszik. Egy keret nélküli világosszürke színű felirat sokkal kellemesebb lenne.
imre56

HozzászólásSzerző: Kyle » 2018.11.08. 16:42

mhermesz írta:Nemrég vettem egy PRO 4K-t, nagyon elégedett vagyok vele, de két problémán nem tudok túl lendülni...

1. Ismert probléma, még nem úgy működik, mint a linuxos modelleken, de javítva lesz. Lendülj túl rajta!
2. Más Bluetooth eszközt próbáltál? Az Apple nem arról híres, hogy androiddal is jól használható BT eszközökre törekszik :) Nekem szól a film hangja egy iEast BA10-es lejátszón minden gond nélkül.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

Felirat időzítésének csúsztatása

HozzászólásSzerző: mhermesz » 2018.11.08. 15:50

Nemrég vettem egy PRO 4K-t, nagyon elégedett vagyok vele, de két problémán nem tudok túl lendülni.
1. Sok esetben a felirat kicsit el van csúszva a film alatt, ennek korrigálására van lehetőség itt is előre hátra, de bárhogy állítom nincs hatása, nem működik.
2. Bluetooth fülhallgatóval nem sikerül a kapcsolódás (apple airpods) nem látják egymást. Korábbi firmware-el a bluetootht sem tudtam bekapcsolni, a _0253 - béta változattal ez megoldódott, de az airpods és a Dune nem látják egymást.

Firmware: Pro 4K - 181008_0253 - béta

Segítsetek légyszi, van megoldás?
mhermesz

Előző

Vissza: Pro 4K (Plus) specifikus kérdések