Tisztelt DuneHD Forgalmazó!

Sajnos kénytelen vagyok hangot adni azon meglátásomnak, miszerint finoman kifejezve is engem nagyon ...... néztek....
Egy heti munkával ugyanis lementettem az egyik 3 TB-s HDD-ről a filmeket, majd ma este beraktam a Smart HE egységbe, ahol változatlanul nem ismert fel a Dune HD lejátszó, ezért megformatáltam (A HE-ben), aminek hatására már felismerte valóban és az utána rátett filmeket is lejátszotta, DE - és itt a lényeg - akármilyen formátumra (EXT3, vagy NTFS) formáztam, a mérete CSAK 802/801 GB VOLT!!!!!! Erre lehet ugye azt mondani, hogy akár a 4TB-s HDD-ket is olvassa, csak kérdés, hogy mekkora területet LÁT beélőle a lejátszó (a fél információ az megtévesztő és nem fedi a valós helyzetet), mert valójában itt van a lényeg, mert senki nem akar 3 TB-s HDD-t 802 GB-s HDD-ként használni!
Ezt követően a Dune HD lejátszóban megformatálva a HDD-t, az érdekes módon rögtön 3 TB-s lesz (mind EXT3, mind NTFS formában), majd áttéve a Smart HE egységbe, rögtön megjelenik a nem észlelhető felirat!
A fentiekből pedig egyértelműen következik, hogy az USB porton kjeresztül a lejátszó az Önök állításával ellentétben NEM olvas 802 GB-snál nagyobb HDD-kat, csak a belső fiókjában, ami megtévesztő módon nem szerepel egyetlen egy leírásban, sem a lejátszónál, sem a HE egységnél (nem véletlen, hogy írásban előre rákérdeztem, mielőtt megvettem a HE egységet).
Természetesen változatlanul a lejátszóban megformatált HDD-vel (ugye ekkor 3TB-s méretű) a Smart HE-t rádugva bármely számítógépre, az a teljes 3 TB-t látja, azaz NEM a Smart HE egység kimenete van rosszul kezelve, hanem a DuneHD lejátszó USB bemenete.
Tekintettel arra, hogy ez a használati útmutatóban és a leírásokban nem szerepelt sem előre, sem a megvásárláskor, meg a HE egység megvétele előtt sem közölték, hiába kérdeztem, ezért 3 napon belül várom a valódi megoldást a kérdésben.
Dr. Révész Gábor