Nincs Torrent kliens

Re: Nincs Torrent kliens

HozzászólásSzerző: szabiszi » 2013.02.26. 08:53

Köszi, hasznos volt :)
Andrew76 írta:Sziasztok,

Elkeszult a leiras... Kyle-nak elkuldtem es majd kirakja az oldalra...
Ha valakinek esetleg hamarabb kell az irjon nekem!

Udv,

Andrew76
szabiszi

HozzászólásSzerző: Kyle » 2013.02.16. 14:28

Kyle nagyon gyors, már teszi is fel (bár kipróbálni a hétvégén nem fogom tudni), köszi :)
Fent is van, ITT beszéljünk ezentúl a használatáról!
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Andrew76 » 2013.02.16. 13:53

Sziasztok,

Elkeszult a leiras... Kyle-nak elkuldtem es majd kirakja az oldalra...
Ha valakinek esetleg hamarabb kell az irjon nekem!

Udv,

Andrew76
Andrew76

HozzászólásSzerző: Kyle » 2013.02.14. 16:14

Szuper, ha küldesz Nekem egy leírást, felteszem a Terméktámogatás oldalra, így akár képek is lehetnek benne!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Andrew76 » 2013.02.14. 01:16

Sikerult telepitenem a Transmission torrent szolgaltatast...
Kicsit modositanom kellett a tobbi Dune lejatszohoz elerheto scripteket, de nem volt gond mivel konyitok valamit a programozashoz...
Csinalok majd egy leirast lepesrol lepesre a telepitesrol csatolva a szukseges file-okat.

Egyenlore meg tesztelem a beallitasokat, hogy minden rendben legyen.

Udv,

Andrew
Andrew76

HozzászólásSzerző: Kyle » 2013.02.13. 09:50

szabiszi írta:Köszi,
Mivel sokan szállítás előtt rendeltük meg, ezért megtévesztésnek gondolom a dolgot...

Mi egyetértünk Veled, hasonló volt a „lesz hamarosan DVB-C, DVB-S, stb. tuner a Smart, Max és Duo modellekhez” ígéret is. Szerencsére itt szoftveres kérdésről van szó, ami orvosolható, vagy a gyártó részéről, vagy ügyes felhasználók által. Igyekszünk találni egy leírást, illetve nyomást gyakorolni, hogy a gyártó oldja meg. Egyébként azt gondolom, hogy külön flash-es alkalmazásként ők is terveznek torrentklienst, mivel a Popcorn is épp most vált erre a megoldásra, ami egyértelműen jobb, mint a firmware-be integrált változat.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Andrew76 » 2013.02.13. 00:51

Elhiszem, hogy van erre jobb cel eszkoz is, de mivel ez allandoan menni fog es ezen is nezem meg a letoltott fimet igy gondoltam nem baj ha egy helyen van minden... mivel nem erre talaltak ki, ugy gondolom, hogy elfogadhato kompromisszum az is, ha akkor megy a letoltes amikor nem hasznalom az eszkozt filmnezesre... egyszerre meg ugyse toltok le 1000 filmet... A 120Mbites vonalon meg a HD minosegu filmek is emberi idoben lejonnek. Max az utemezessel kell varialni, de azt bevallalnam, ha nem kellene mennie a gepnek is parhuzamosan a lejatszoval (mondhatni feleslegesen)...

Koszi!

Timmy írta:A torrentet eddig nem néztem én sem. Ha találok valamit szólok.
(Egyébként én nem igazán javaslom a lejátszóval való torrentezést. Mivel nem torrentezésre lett kitalálva, ezért 1-2 torrent fájl egyszerre történő letöltésénél többet nem is nagyon bír el. Helyette inkább egy NAS-t javasolnék. Azzal akár 1000 letöltés is futhat egyszerre.)
Andrew76

HozzászólásSzerző: szabiszi » 2013.02.12. 21:47

Köszi,
Mivel sokan szállítás előtt rendeltük meg, ezért megtévesztésnek gondolom a dolgot...
Én azért választottam ezt a média lejátszót, mert nasom nincsen, és arra elég, amire nekem kell viszont elvárom hogy működjön.
Egyébként, ahhoz drága ez az eszköz, hogy az ember saját maga buherálja a benne lévő lunuxot.

Timmy írta:A torrentet eddig nem néztem én sem. Ha találok valamit szólok.
(Egyébként én nem igazán javaslom a lejátszóval való torrentezést. Mivel nem torrentezésre lett kitalálva, ezért 1-2 torrent fájl egyszerre történő letöltésénél többet nem is nagyon bír el. Helyette inkább egy NAS-t javasolnék. Azzal akár 1000 letöltés is futhat egyszerre.)
szabiszi

HozzászólásSzerző: Timmy » 2013.02.12. 20:47

A torrentet eddig nem néztem én sem. Ha találok valamit szólok.
Timmy

HozzászólásSzerző: Andrew76 » 2013.02.12. 20:38

Koszi a valaszokat! Egyetertek Szabiszivel, elferne egy linuxban nem feltetlenul jaratos embereknek szolo leiras vagy egy nem hivatalos package amit itt a zart forumban elerheto lenne. Gondolom azoknak akik ebben a temaban kicsit jobban elmerultek es/vagy ertenek is a linuxhoz nem lenne kulonosebb kihivas ezt megcsinalni... Mind1, addig is megprobalom megoldani valahogy. Timmy, esetleg te tudsz ebben segiteni?

Elore is koszi!

Andrew

szabiszi írta:Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy miért van úgy meghirdetve, hogy tartalmaz torrent clienst?
Ha már még sincsen benne szerintem mindenki örömmel venné egy step-by-step leírást külső (nem hivatalos) megoldás telepítéséről.

Köszi

Timmy írta:
Andrew76 írta:Sziasztok,

Most vettem meg ezt az uj HD TV 303D-t es a programok kozott nincs Torrent listazva...
Tettem bele egy uj belso HDD-t, lett rendszer memoria, frissitettem a firmware-t es ennek ellenere nem latom sehol ezt az opciot...
A Transmission/egyeb kutyuket meg nem igazan tudom telepiteni...

Valakinek van barmilyen tapasztalata errol?

Koszi

A

A Dune menüjében nem is fogod látni a torrentet. Nem lesz a firmware része. Csak külső (nem hivatalos) programokkal oldható meg.
Andrew76

Következő

Vissza: HD TV-303D specifikus kérdések