DUO és MAX bővítés

Itt még vásárlás előtt felteheted kérdéseidet a Dune HD termékekkel kapcsolatban. Ebbe a topikba minden regisztrált tag témát nyithat és írhat hozzászólást, a többi topik viszont csak vásárlók számára érhető el termékregisztráció után.
Fórum szabályok
Szabadon írható moderált topik, itt minden regisztrált fórumtag írhat hozzászólást.

Re: DUO és MAX bővítés

HozzászólásSzerző: iminet » 2012.08.02. 17:03

Komoly problémát okozott sajnos.
Végre eldöntöttem mit akarok és most kezdhetem elölről :lol:
Köszönöm a választ.
iminet

Re: DUO és MAX bővítés

HozzászólásSzerző: Kyle » 2012.08.02. 17:00

iminet írta:Az alábbi olvasható a terméke oldalon a Dune HD Smart BE kiegészítő modul alatt
A „Smart BE” kiegészítő modul elsősorban a Dune HD lejátszókkal való használatra készült, különösen a Dune HD Smart család bármelyik alapmoduljához vagy a Dune HD Max lejátszóhoz...

Kedves Imi! Javítjuk az oldalakat, köszönjük az észrevételt! Ahogy látható, nincs eSATA a Duo-n és a Max-on, így természetesen nem lehet hozzá ilyen felületen semmit csatlakoztatni. Az eSATA a korábbi modellek leírását átvéve maradt véletlenül bent az idézett két mondatban, de szerencsére a specifikációknál helyes a csatlakozások felsorolása. Tekintve, hogy – amint meg is tette – lehet kérdezni itt nálunk is, illetve vásárolni úgyis csak a kereskedőknél tud (ott meg vélhetően jók ezek az adatok), remélem nagy problémát nem okozott az elírás, amit lassan 2 éve van így.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

DUO és MAX bővítés

HozzászólásSzerző: iminet » 2012.08.02. 16:41

Az alábbi olvasható a terméke oldalon a Dune HD Smart BE kiegészítő modul alatt
A „Smart BE” kiegészítő modul elsősorban a Dune HD lejátszókkal való használatra készült, különösen a Dune HD Smart család bármelyik alapmoduljához vagy a Dune HD Max lejátszóhoz
Ez tényleg így is van ? Mert a BE-n csak e-SATA van és a MAX-on meg nincs.
A termékek oldalon a DUO-nál:
Természetesen csatlakoztatható hozzá USB és eSATA külső merevlemez is, valamit hálózatról is képes mindent lejátszani, akárcsak a többi Dune.
Hogyan ha nincs rajt e-SATA ?
A Duo oldalán az alábbi van:
Kompatibilis a Dune HD Smart termékcsalád bővítmény moduljaival.
Ez se teljesen igaz mert a BE-n nincs e-SATA.
Ez így nagyon megtévesztő, speciel én majdnem meg is jártam. Még jó hogy utánanéztem máshol is.
iminet

Vissza: Vásárlás előtti kérdések