Dune HD Smart

Itt még vásárlás előtt felteheted kérdéseidet a Dune HD termékekkel kapcsolatban. Ebbe a topikba minden regisztrált tag témát nyithat és írhat hozzászólást, a többi topik viszont csak vásárlók számára érhető el termékregisztráció után.
Fórum szabályok
Szabadon írható moderált topik, itt minden regisztrált fórumtag írhat hozzászólást.

Re: Dune HD Smart

HozzászólásSzerző: Kyle » 2013.04.18. 14:11

fulopgy írta:Kérdésem, hogy H1-en működik az XBMC?

Nem, és tudtommal nem is fog. Olyan jukebox programot sem tudok, ami magyar oldalról töltené le az infókat, bár a TheMovieDB.org-on majdnem minden megvan már magyarul, olyan progi már lehet, ami ezt használja. Alaplap szinte biztos (én mérget vennék rá), hogy sosem lesz a régebbi modellekhez, ahogy belső tuner sem.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: fulopgy » 2013.04.17. 21:23

Kérdésem, hogy H1-en működik az XBMC?
Esetleg van valami más, ami a PORT-ról tölti mellé az infót?
Úgy tudom, h a Zappiti, meg a Yadis nem.

2012 05. bejegyzés:
"Elméletileg a most kapható Smart, Duo és Max modellekhez lesz majd külön kapható alaplap a 3D-s chippel, és upgrade-elheted később a legújabb processzorra. De erre nem vennék azért mérget."
Ebből van már valami, mert úgy hallottam, h az új chip már képes lesz rá.
fulopgy

HozzászólásSzerző: Kyle » 2013.02.19. 13:25

zolvarga írta:...tudja esetleg valaki, hogy magyar nyelvű használati utasításhoz hol lehet hozzájutni?...

Elnézést, nem vettük észre a posztodat eddig. Az aktuális kézikönyv a többi terméktámogatási cikk közül INNEN letölthető, ha regisztráltál. Kérlek tedd meg, és utána ne a vásárlás előtt állók kérdéseinél kérdezz majd! A forgalomba hozatalhoz elég az üzembe helyezési útmutató nyomtatva, az aktuális firmware-nek megfelelő részletes leírást szerintem semmilyen IT termékhez nem adják már a csomagban nyomtatva, mire a vevőkhöz ér, nagy részüket ki lehet dobni, mert már elavul, így a legegyszerűbb és legkörnyezetkímélőbb az online elérhető, folyamatosan aktuálizált letölthető megoldás. Tudtommal ennek semmilyen törvényes akadálya nincs így.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: zolvarga » 2013.01.11. 21:29

sziasztok,

tudja esetleg valaki, hogy magyar nyelvű használati utasításhoz hol lehet hozzájutni? Vettem egy HD DUo-t és a leírásban ígértek ellenére nincs hozzá 40 oldalas magyarnyelvű használati utasítás. Ez azért elég szemtelenség, mert sztem nem hozhatnák forgalomba sem enélkül... Ha valakinek van tippje pls segítsen!

Köszi!
Zoli
zolvarga

HozzászólásSzerző: Kyle » 2012.07.11. 15:52

Szerintem nem mehet egy porton a tuner és a wifi, mindkettő nagy sávszélességet igényel az USB-n. De HUB-ot bátran használhatsz háttértárakhoz pl.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: juhit » 2012.07.11. 14:27

Köszönöm szépen a gyors választ.

Esetleg még annyit kérdeznék, hogy ha egy aktív usb hubbal kiegészítem a Smart D1-et, és rádugom a DVB-T tunert illletve a Wi-Fi stick-et, akkor együtt a kettő menni fog szerinted?
juhit

HozzászólásSzerző: Séf bácsi » 2012.07.11. 14:02

Kipróbáltam, kompatibilis lesz vele:

Kép
Séf bácsi

HozzászólásSzerző: juhit » 2012.07.11. 13:12

A közeljövőben szeretnék vásárolni Dune HD Smart D1 -et.
Jelenleg van egy 3TB-os, WD Green (WD30EZRX) winchesterem. Kompatibilis lesz vele?
Igazából ez az egy dolog ami lényeges, mert új diszket nem szeretnék venni pluszban.
juhit

HozzászólásSzerző: maxhim » 2012.05.31. 14:13

Korrekt válasz, nagyon szépen köszönöm! Ha a DUNE mellett döntök, midenképpen hivatalos forgalmazótól veszem majd.
Zidoo Z9X
Dune HD Pro 4K
X96Max Plus2 with CE
Amazon Fire TV Stick 4K MAX
maxhim

HozzászólásSzerző: Kyle » 2012.05.31. 09:58

A Lite53D nem tud BD menüt, ráadásul semmi értelme a sokkal gyorsabb és azonos árkategóriájú TV-x01 modellek mellett, ezért nem is gyártják már, mi nem is forgalmazzuk jó ideje. A hivatalos forgalmazóinknál kb. egy árban van, csodák nincsenek. Ha nem tőlük vásárolsz, nem fogsz hozzáférni ehhez a fórumhoz és a Terméktámogatás oldalunk magyar leírásaihoz. Jó eséllyel nem lesz magyar garanciád sem. Viszont talán megtakaríthatsz 3-4 ezer forintot. Természetesen arra biztatnálak, hogy ide, a DuneHD.hu-ra szóló regisztrációs kártya nélküli lejátszót ne vegyél. Akár használtat is vehetsz, csak kérd el az előző tulaj regkártyáját!
A D1 kijelzőjén látszik minden elem neve, amin a kijelölés van. Tehát a menüben a menüelemek, a fájlböngészőben a fájlnevek látszanak, így lehet pl. a zenék között keresgélni a TV-d bekapcsolása nélkül is. Minden mai nagyobb Dune HD már majd 2 éves. Ennél komolyabb chipet (kicsit szebb kép komolyab projektoron, kicsit gyorsabb órajel és natív gigabites hálózat) csak a Popcorn Hour lejátszókban találsz manapság, viszont ott meg nem elég kiforrott a firmware még. Médialejátszásra még hosszú ideig kiváló lesz bármely mostani Dune HD Smart, Duo, vagy Max. Erősebb Dune modell, mint a mostaniak csak akkor lesz, ha megjelenik majd a 3D-s Sigma chip. Szerintem év végénél előbb biztosan nem. Elméletileg a most kapható Smart, Duo és Max modellekhez lesz majd külön kapható alaplap a 3D-s chippel, és upgrade-elheted később a legújabb processzorra. De erre nem vennék azért mérget.
Kyle
Adminisztrátor

Következő

Vissza: Vásárlás előtti kérdések