Dune HD Smart

Itt még vásárlás előtt felteheted kérdéseidet a Dune HD termékekkel kapcsolatban. Ebbe a topikba minden regisztrált tag témát nyithat és írhat hozzászólást, a többi topik viszont csak vásárlók számára érhető el termékregisztráció után.
Fórum szabályok
Szabadon írható moderált topik, itt minden regisztrált fórumtag írhat hozzászólást.

Re: Dune HD Smart

HozzászólásSzerző: maxhim » 2012.05.31. 06:59

Köszi a választ! Azt írtad, hogy a TV modellek kivételével, de akkor a Dune Lite 53D is tudja a Full BD-t? Ott csak a LITE verziót jelölik. Egyebként talán a Smart D1-es tetszene a legjobban a számomra elérhető áruak közül, bár még nem tudom, hogy hol és mennyiért lenne a legolcsóbb ez a modell. Ha egymód van rá, mindenképpen hivatalos forgalmazótól szeretném venni, gondolom van előnye ennek is. Ami nem tiszta még vele kapcsolatban, hogy a kijelzőjén mit tud megmutatni, ugyanis minden fotón amit a NET-en találok róla csak a DUNEfelirat díszeleg. Még annyit, hogy az, hogy két éves modell, milyen negatívumot jelent chip szettileg és tudásilag egy maihoz képest? Lassabb, gyengébb, esetleg van amit nem tud futtatni a maiak viszont igen? [2011 - Sigma 867x (8642, 8643)] Nagyon szeretném ártrágni hogy mit veszek, mert az előző lejátszómmal picit balul sült el a dolog : hiába volt jó a vas, a támogatása egyenlő volt a nullával :( Tudnia kellett volna az AUTO FPS-t, de csak a két ISO-nál működött, az összes többinél nem, és még csak javítani sem akarták a hibát. Szóval bocs ha sokat kérdezek, de nem szeretném ha vásárlás után derülne ki, hogy én igazából nem is DUNE-t szerettem volna :) Köszi előre is!
Zidoo Z9X
Dune HD Pro 4K
X96Max Plus2 with CE
Amazon Fire TV Stick 4K MAX
maxhim

HozzászólásSzerző: Kyle » 2012.05.30. 22:39

Mindegyik Dune HD lejátszó megfelel a követelményeidnek, kivéve a TV modellek. Tehát bármely Smart, Duo és Max. Az angol kézikönyvet eléred a gyári oldalon. A mi saját magyarunkat csak akkor, ha megvetted, valóban. De nem a kézikönyvből derül ki szerintem, hogy mit tud, hanem a leírásokból és a számos – többek között magyar – tesztből, amit találsz a neten. Mivel az említett modellek lassan 2 évesek lesznek, így nevezhetjük kiforrottnak a firmware-t és a hardvert is. Az adatlapokból láthatod, hogy webböngésző mindegyik Dune-ben van, és az is ki van írva, hogy a Blu-ray menüvel ISO-ből is megy. Legolcsóbb most a Smart H1, az 63 900 Ft bruttó a hivatalos forgalmazóinknál.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: maxhim » 2012.05.30. 19:44

Sziasztok!

Új játékos vásárlása előtt állok, és volna néhány kérdésem. Szimpatikus a DUNE, ezek lennének fontosak benne:

1.Kiforrt hardver és Firm
2.DB ISO menüvel
3. Youtube HD
4. HD hangok kiküldése erősítőre hibátlanul
4. Esetleg böngésző, de ez nem olyan fontos

Szerettem volna letölteni a használatiját, de érdekes módon előbb a készüléket kell megvennem, és csak utána olvashatom el, hogy mit tud konkrétan. Ezért is fordultam hozzátok, itt profin választ kaphatok a kérdéseimre. Jelenleg max. 65k-m van a vásárlásra, nem tudom, hogy ebbe belefér-e az igényem. Köszi előre is!

üdv : maxhim
Zidoo Z9X
Dune HD Pro 4K
X96Max Plus2 with CE
Amazon Fire TV Stick 4K MAX
maxhim

HozzászólásSzerző: Kyle » 2012.03.29. 10:05

A terméktámogatás oldalról.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: sárkányölő » 2012.03.29. 09:36

Hogyan tudok magyar nyelvű használati utasítást letölteni a DUNE HD SMART D1 készülékhez
sárkányölő

HozzászólásSzerző: Kyle » 2012.03.14. 19:55

Ki tudod tötölni a távvezérlővel a filmet. Egyszerre többet is. Minden Dune egyformán működik, így nem a modelltől függ.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: ergo » 2012.01.03. 21:06

Sziasztok.
Smart H1 vásárlásán gondolkodom. Az a kérdés (ami nálam az egyik fontos szempont), hogy ha belenézek egy filmbe és nem tetszik akkor azt a pop up menű segítségével gyakorlatilag pár gombnyomással ki tudom törölni? Esetleg működik úgy is hogy belenézek-kijelölöm, utána belenézek egy másikba-kijelölöm stb... és a végén amiket kijelöltem azt kitörlöm?
Ha igen akkor esetleg van a Dune-ök között olcsóbb típus is ami ugyanezt ugyanígy tudja? Nem fontos a beépíthető merevlemez!
Előre is köszi a válaszokat.
ergo

HozzászólásSzerző: JarodFree » 2011.01.17. 00:15

Kyle írta:
JarodFree írta:Mennyire fontos egy ilyen lejátszóhoz a gigabit ethernet?...

Egyáltalán nem. A Dune-ök gyakorlatilag 100 Mbitet használnak. Semmihez nem kell a gigabit, legfeljebb, ha hálózaton másolnál a Dune merevlemezére, akkor lehetne gyorsabb, ha működne rajtuk. De nem működik, tehát jelenleg semmi jelentősége.

Köszönöm az infót :-)
JarodFree

HozzászólásSzerző: Kyle » 2011.01.17. 00:11

JarodFree írta:Mennyire fontos egy ilyen lejátszóhoz a gigabit ethernet?...

Egyáltalán nem. A Dune-ök gyakorlatilag 100 Mbitet használnak. Semmihez nem kell a gigabit, legfeljebb, ha hálózaton másolnál a Dune merevlemezére, akkor lehetne gyorsabb, ha működne rajtuk. De nem működik, tehát jelenleg semmi jelentősége.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: JarodFree » 2011.01.16. 22:05

Sziasztok!

Én is a HD smartot néztem ki magamnak. Egy apró kérdés merült fel bennem:

Mennyire fontos egy ilyen lejátszóhoz a gigabit ethernet? (a routerem és a nas-om az) Milyen minőségénél, felbontásnál, formátumnál jön ki a különbség NAS-ról való lejátszásnál?

Köszi előre is a választ.
JarodFree

ElőzőKövetkező

Vissza: Vásárlás előtti kérdések