Köszi a választ! Azt írtad, hogy a TV modellek kivételével, de akkor a Dune Lite 53D is tudja a Full BD-t? Ott csak a LITE verziót jelölik. Egyebként talán a Smart D1-es tetszene a legjobban a számomra elérhető áruak közül, bár még nem tudom, hogy hol és mennyiért lenne a legolcsóbb ez a modell. Ha egymód van rá, mindenképpen hivatalos forgalmazótól szeretném venni, gondolom van előnye ennek is. Ami nem tiszta még vele kapcsolatban, hogy a kijelzőjén mit tud megmutatni, ugyanis minden fotón amit a NET-en találok róla csak a
DUNEfelirat díszeleg. Még annyit, hogy az, hogy két éves modell, milyen negatívumot jelent chip szettileg és tudásilag egy maihoz képest? Lassabb, gyengébb, esetleg van amit nem tud futtatni a maiak viszont igen?
[2011 - Sigma 867x (8642, 8643)] Nagyon szeretném ártrágni hogy mit veszek, mert az előző lejátszómmal picit balul sült el a dolog : hiába volt jó a vas, a támogatása egyenlő volt a nullával

Tudnia kellett volna az AUTO FPS-t, de csak a két ISO-nál működött, az összes többinél nem, és még csak javítani sem akarták a hibát. Szóval bocs ha sokat kérdezek, de nem szeretném ha vásárlás után derülne ki, hogy én igazából nem is DUNE-t szerettem volna

Köszi előre is!