110511_2007 beta

Fórum szabályok
Zárt topik, csak termékregisztráció után írhatsz ide!

Re: 110511_2007 beta

HozzászólásSzerző: tanzen » 2011.07.05. 15:10

Én már péntek óta ezt használom.És most kivételesen nem kellett pendrive-ról telepítsem hanem netröl szépen lehúzta.
tanzen

HozzászólásSzerző: gaborca » 2011.07.05. 14:44

Sziasztok,

Ma lettem egy Smart H1 tulajdonosa..:) (Még nem tudtam kipróbálni mert melóhelyen vagyok, de este nagy bejáratás lesz..:) )

Az angol nyelvű Dune weboldalon találtam rá erre a firmwar-re (2011 Július 1.-ei poszt):

New stable firmware version for Dune HD media players (110606_1315)

http://dune-hd.com/news/176-new-stable-firmware-version-for-dune-hd-media.html

Ez lényegében az előző béta, néhány javítással felturbózva:

The list of changes in the firmware version 110606_1315 since the version 110511_2007_beta:
* Bugfix: Weather application settings did not work in some cases.
* Bugfix: Specific DVD-Video discs could not be played correctly.
* Bugfix: NTSC/PAL detection could be handled wrongly during DVD-Video playback.
* Bugfix: Wrong audio channel could be chosen when switching channels during MPEG2-TS/IPTV playback.
* Bugfix: Playback of video streams from network could hang in specific rare cases.
* Some interface languages updated.
* Some other improvements/fixes.

Üdv
gaborca

HozzászólásSzerző: Cartman » 2011.07.04. 10:55

KTTech írta:- DivX3 filmeknél hibásan állítja be a fekete szintet - barnás szín van fekete helyett. Elég zavaró hiba... (de ez mindegyik FW-ben jelen van) (A210 hibátlan ugyanezekkel a fileokkal)

Én kipróbáltam Dune MAX-on egy DivX3-as Sharktale demo videót, és nem tapasztaltam az általad leírthoz hasonló hibát.
A megosztás lassú elérése nem a Dune hibája, én Synology NAS-t használok, és azzal megy mint a villám...
Dunehd.hu adminisztrátor
Cartman
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: KTTech » 2011.06.30. 00:59

- A színtér BT.709-re van állítva, ahogy kell. Mivel DVD-Rip, így ennek stimmelnie kell (de bármire állítottam, maradt a színeltérés). (A többi lejátszón se rég javították ki, ami ezzel a chipsettel van szerelve - WD TV Live-n kb. fél évvel ezelőtt, a PCH-n kb. 2 FW-vel ezelőtt).
- Valószínű a tárhelyben van a probléma oka... nálam több, mint 6TB-os lemezhez kapcsolódik (egyben kezelve, ZFS-el, RAIDZ-ben). A NAS oldaláról nincs probléma, Win-es gépen 85MB/s-el (kb. 700MBit/s) kapcsolódok hozzá. Még kivizsgálás alatt áll a dolog.
- A PCH gond nélkül kezelte ugyanezen megosztásokat. Semmi nem változott, csak felcseréltem a két lejátszót. Kábel kihúz-bedug (visszacserélésnél ismét látszódtak a megosztások). Valószínű az okozza, hogy a PCH-ban javítottak az SMB kezelésen 1-2 FW-vel ezelőtt, ami a Win7 + Windows Live Messenger 2011-es kombóhoz kapcsolódott.
KTTech

HozzászólásSzerző: Kyle » 2011.06.27. 00:09

1. Hogy van beállítva a színtér?
2. Ez nem a Dune oldalán lévő probléma, nálam kb. 1 másodperc alatt csatlakozik egy Synology NAS bármely megosztásához.
3. Szerintem ez Windows beállítási kérdés, mivel még más nem jelzett ilyen problémát, de külföldi fórumon sem panaszkodtak erre, mint hibára. (Egyébként javaslom Windows alatt is a FreeNFS program használatát, és NFS-sel kapcsolódást, akkor kikerülöd a Windows bénaságait.)
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: KTTech » 2011.06.26. 15:29

Nekem van pár problémám a firmware-el...

- DivX3 filmeknél hibásan állítja be a fekete szintet - barnás szín van fekete helyett. Elég zavaró hiba... (de ez mindegyik FW-ben jelen van) (A210 hibátlan ugyanezekkel a fileokkal)
- Lassú a megosztások tallózása, képes 15-30 mp-is várni két mappaváltás közt
- Nem látja a Win7-es megosztásokat (FreeNAS OK, csak lassú). Üresnek jelzi (mellette az A210-em hibátlanul látja, a korábbi stable-nál is ugyanez a helyzet).

Smart D1-et használok.
Van esetleg ötlet ezeknek a problémáknak az orvoslására...?
KTTech

HozzászólásSzerző: Kyle » 2011.06.19. 20:03

A DVB-T adást lehet nézni rendesen, csak a felvétel lesz rossz? Milyen formátumú a merevlemez, amire rögzítenél?
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: pastorius » 2011.06.18. 18:12

Hello

Nem tudom ez csak nálam fordult-e elő? DVB-T tunerrel szeretnék felvenni, de alig vagy egyáltalán el sem indul a felvétel, megáll, lassul, szakadozik. Egy külső usb-s vinyóval használtam. Gondoltam ha teszek bele egy belsőt azzal talán megoldódik a problémám, de sajnos nem. Most sem megy a felvétel. Van valakinek tapasztalata vagy ötlete? Prime 3.0-ásom van a legújabb béta programmal. Amióta feltettem ezt az új bétát azóta torrentezni sem tudok, mert mikor elindítanám lefagy az egész készülék. A DVB-T felvétel a régebbi programmal sem ment. Valakinek ötlet.

Kösz.
pastorius

Re: Completely new graphical interface

HozzászólásSzerző: Limpi » 2011.06.12. 13:09

Kyle írta:De az is lehet, hogy azért változott és nincs régi felület, hogy meg lehessen különböztetni a kínai cuccokon megjelent lopott Dune firmware-től az aktuálisat, így – amíg a mostanit el nem lopják – nem tudják az ilyen-olyan gyártók (pld. Egreat) a Dune-nel megegyező felülettel győzködni a leendő vevőiket.

Ja, értem...

A három legnagyobb betűtípusnál (large, x-large, xx-large) elrontott (túl kicsi) betű térközt tudtátok jelezni a fejlesztőknek?
Szerintem nagyon zavaró a túl vékony "i" és a levágott karakterek (pl. "b"). A két kisebb méretű betűtípusnál nincs ezzel gond,
szóval gondolom a nagyokat csak nem tesztelték megfelelően.
Ha ezt kijavítanák, akkor én is az új verziót használnám!
Jelenleg a stable verzió felirat megjelenítése sokkal jobb (a szokványosnál nagyobb space-eket már megszoktam, de az új
verzióban jobb a space-ek mérete).
Limpi

Re: Completely new graphical interface

HozzászólásSzerző: Limpi » 2011.06.12. 13:05

tanzen írta:Tedd fel a régebbi fw-t. ;)

Visszatettem a régit, de nem a felület miatt, hanem mert a három legnagyobb felirat olvashatóságát elrontották,
túl kicsi a betűk közötti térköz (szerintem csak egy pixelnyivel kéne megnövelni és jó lenne)! :(
tanzen írta:Amúgy meg be lehet állítani hogy úgy nézzen ki mint a korábbi verziók.

Pont olyanra, mint a régi? Szerintem ezt nem lehet.
Ha szerinted mégis, akkor légyszi írd meg, hogy pontosan hogyan lehet beállítani!
Limpi

Következő

Vissza: Tapasztalatok a legújabb firmware-rel