Hdmi cec

Olyan kérdések helye, amelyek a Pro One 8K Plus egyedi hardverével (új, korábban nem használt Amlogic processzor) függhet össze.

Re: Hdmi cec

HozzászólásSzerző: Roba » 2026.01.22. 20:05

Szia!

Igen,ha a lejátszót bekapcsolom,nem kapcsol be az erősítő.Ellenben kikapcsoláskor kikapcsol,ha végeztem egy filmmel.A lejátszó menüjében is csak kikapcsolást engedélyez.(CEC and eARC Control) Az tejesül is.Viszont a másik boxnál ki/be kapcsolás ír a menüben,így fel is áll bekapcsoláskor a rendszer minden eleme.
A legfrissebb firmware van rajta:250815_1012_r22.
Roba

Re: Hdmi cec

HozzászólásSzerző: Kyle » 2026.01.22. 12:49

Ez a CEC, így elsőre... Egyik eszközön így, másikon úgy működik. A lejátszót kapcsolnád be, és utána az erősítő nem kapcsol, ez a gond? Ha az erősítőt kapcsolod be, akkor a TV is bekapcsol? Melyik firmware van a lejátszón most?
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

Hdmi cec

HozzászólásSzerző: Roba » 2026.01.21. 19:38

Sziasztok!

Olyan problémám lenne,hogy szeretném kihasználni a Hdmi cec előnyeit.Ki/be kapcsolással vannak gondjaim.A Médiaplayer egy Marantz Cinema 40-re van kötve ami egy Samsung qn 95b televízióra Qed Ultra High Speed (2.1) Hdmi kábellel.
Bekapcsoláskor az erősítő nem kapcsol be,viszont kikapcsoláskor minden szépen kikapcsol.(Tv,erősítő,Médiaplayer) Mindenhol engedélyezve van a cec.
Az az érdekes,hogy minap megkaptam a One új digitális box-át.Ott Rendben működik minden Be és kikapcsoláskor. Át zongoráztam már mindent de még nem találtam rá megoldást.
Köszönöm a válaszotokat előre is.

Üdv!
Roba

Vissza: Pro One 8K Plus specifikus kérdések