Külső USB portok

A Premier 4K Pro-val kapcsolatos problémák számára fenntartva. Az Android TV operációs rendszer és a Dune HD Media Center app miatt ez a készülék jelentősen eltér a „valódi” Dune HD lejátszóktól, így azoktól eltérő problémák is adódhatnak. A Media Center alkalmazáson belül tapasztaltaltak kapcsán felmerülő kérdéseket lehetőleg az app aktuáis verziójának topikjában tegyétek fel ITT!

Re: Külső USB portok

HozzászólásSzerző: Kyle » 2025.02.07. 18:47

pisti31 írta:Köszönöm a választ, összehasonlítom őket. Elvileg minden pendrive-ot ugyanabban a PC-ben formáztam, igaz a gyorsformázás opcióval. Megpróblom anélkül is.

Azt is nézd meg, hogy milyen partíció(k) vannak rajtuk! Illetve formázd a Dune HD Media Center-en belül, ha van benne ilyen lehetőség!
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: pisti31 » 2025.02.07. 14:12

Köszönöm a választ, összehasonlítom őket. Elvileg minden pendrive-ot ugyanabban a PC-ben formáztam, igaz a gyorsformázás opcióval. Megpróblom anélkül is.
pisti31

HozzászólásSzerző: Kyle » 2025.02.06. 17:21

pisti31 írta:...kivéve azt az egy Kingstone-t, amit viszont minden formában, mind a két portban azonnal felismer...

Nem gondolom, hogy a pendrive típusa lenne a gond. Inkább a fájlrendszer, illetve, hogy mi formázta, partícionálta. Nézd meg a számítógépen, mi a különbség a Kingston és a többi fájrendszere, partíciói között! A Dune HD Media Center is tud szerintem formázni (mert a nem android TV-s Dune-ök tudnak), de ehhez is az kell, hogy legalább ismeretlen formátumúként felismerje az adott háttértárat, és megjelenjen a helyi tárhelyek között.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

Külső USB portok

HozzászólásSzerző: pisti31 » 2025.02.06. 13:10

Sziasztok! A külső USB portokkal küzdök. A 2. verziójú készülékem van, nincs rajta hátul AV kimenet, a napokban vettem az Extreme Audiónál. ATV12 van rajta, az utolsó megjelent változat. A DUNE Médiacenter alkalmazást szerettem volna telepíteni pendrive-ról, de az 5 pendrive-om közül csak 1-et hajlandó felismerni, egy 128Gb-os USB3-as Kingstone-t. Van egy 16 Gb-os ADATA USB2, egy 32 Gb-os másik Kingstone USB2, egy Külső 128Gb-os Sansisk SSD USB3 és egy régi 8 Gb-os Maxell USB2. Mindegy mire formázom őket, bármelyik portba rakom, semmi nem történik, kivéve azt az egy Kingstone-t, amit viszont minden formában, mind a két portban azonnal felismer. Ezek szerint a portok működnek, csak nem mindegy mivel. Van esetleg hasonló tapasztalata valakinek? Vagy esetleg valamilyen javaslat egy konkrét típusra egy külső SSD-re, mielőtt veszek egyet és az sem üzemel? Egyébként a készüléken minden más kiválóan működik, bár a belső helyre még nem próbltam be semmilyen 2,5-es meghajtót. Köszönöm, István
pisti31

Vissza: Premier 4K Pro specifikus kérdések