Szerző: pisti31 » 2025.02.24. 12:06
Nincs beállítva a Netflix automatikus indulása és egyébként is csak akkor indul a rendszer a Netflix-el, ha nem tudom normálisan bekapcsolni a Premiert és többször nyomogatom közelről és távolról is a távirányító bekapcsológombját. Ha elsőre sikerül normálisan bekapcsolni, akkor rendesen indul az MC-vel, ami viszont be van állítva automatikus indulásra és úgy nincs Netflix indulás. Közben rendeltem a homatics.eu-ról egy másik, pontosan ugyanilyen távirányítót, gondolván, hátha az okozza a problémát, de sajnálatomra pontosan ugyanúgy viselkedik, alkalmanként nem tudom vele életre kelteni a készüléket és utána a Netflix-el indul. Teljesen érthetetlen, mert néha hibátlanul elindul és egyébként minden remekül üzemel rajta, ezt az egyt kivéve. Fix helyen van egy Denon AVR tetején, de már próbáltam máshová is rakni, hátha valami zavarja. És igen a 2025-ös MC van telepítve, a "0000"-ás változat, nem a "0003"-as, de úgy láttam, csak az ATV14 kompatibilitás a különbség. Szerinted próbaként érdemes nekifutnom az ATV14-nek (14.8.1782), ezt a verziót találtam meg a neten, vagy próbáljak meg egy korábbi ATV12-t, látom az egy kicsit macerás, mert előbb vissza kell minősíteni ATV11-re és kicsit tartok tőle. Vagy esetleg próbáljam meg a mostani, utolsó ATV12 firmware-t újra felrakni? Bocs, kicsit hosszú lett a szöveg, csak nagyon szeretnék valamilyen megoldást találni erre a hibára.