13-230601_1453

Itt adunk hírt az Android TV-t futtató készülékekre külön telepíthető Dune HD Media Centerrel kapcsolatos fejlesztésekről, az alkalmazás újabb és újabb verzióiról, hasonlóan a firmware-frissítésekhez a „valódi” iDune HD lejátszóknál.

13-230601_1453

HozzászólásSzerző: Kyle » 2023.08.10. 11:53

Újdonságok:
– Média TAG-ek (4K, 3D, stb.) kezdeti támogatása filmfájlok esetén. Jelenleg csak a fájlnévben lévő TAG-eket ismeri fel és jelenti meg a jukeboxos főmenüben a rendszer. Illetve a fájlböngésző és a My Collection jukebox is támogatja azokat. Az alábbi TAG-ek támogatottak jelenleg: SD/720/1080/4K a felbontás, Blu-ray/DVD/ISO/MKV a fájlformátum, 23.976 a képfrekvencia, DV/HDR10 a színtartomány, HEVC/H.265 a videokódolás, 2.35:1 a képarány kapcsán. A hangformátumok (pl. DTS-HD MA) és a hangcsatornák száma (pl. 7.1) is TAG-elhető. Példa egy TAG-eket tartalmazó fájlnévre: Terminator.1984.UltraHD.HDR10+.HEVC.DTS-HD-MA.7.1.Blu-ray.iso
– DVD-video lemezek (ISO és VIDEO_TS mappa) kezdeti támogatása. SMB és NFS hálózati forrásokból is működik, automatikus képfrekvencia-váltás, automatikus felbontásváltás, fejezetek kezelése, hangsávok váltása, feliratsávok, külső és online feliratfájlok mind támogatottak már. A lejátszási pozíció elmentésre kerül, így később onnan folytatható a lejátszás. A film közvetlen lejátszása (Lite mód) működik még csak, a menüvel történő lejátszás nem.
– Ha nincs internetkapcsolat, amikor a Támogatás menün keresztül a debug log fájlt küldenénk el a Dune HD fejlesztőinek, akkor a fájl tárolásra kerül, és automatikusan továbbítódik legközelebb, amikor helyreáll az online kapcsolat.

Javítások:
– A főmenüben bizonyos karakterek (így például az ékezetes magyar betűk) hibásan, kis betűvel jelentek meg.
– Javítva, hogy bizonyos esetekben hibával leállt a Windows-os gépről SMB-n keresztüli fájlmásolás folyamata.
– Nem működött a szülő felügyelet (kóddal lezárás) plugin-okon keresztül elért tartalmak esetében.
– Problémák jelentkezhettek külső háttértárak használata közben, ha a kötetcímkében különleges karakterek voltak.

Fejlesztések:
– Bizonyos esetekben gyorsabb grafikus kezelőfelület.
– Néhány plugin jobb támogatása.
– Nyelvi frissítések (magyar is).
– Egyéb apróbb fejlesztések.
Dunehd.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Avatar
Kyle
Adminisztrátor
 
Hozzászólások: 3002
Csatlakozott: 2010.04.15. 22:13
Tartózkodási hely: South Park

Vissza: Dune HD Media Center app frissítései

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég