Hálozati elérés

A Homatics Box R 4K Plus-szal kapcsolatos problémák számára fenntartva. Az Android TV operációs rendszer és a Dune HD Media Center app miatt ez a készülék jelentősen eltér a „valódi” Dune HD lejátszóktól, így azoktól eltérő problémák is adódhatnak. A Media Center alkalmazáson belül tapasztaltaltak kapcsán felmerülő kérdéseket lehetőleg az app aktuáis verziójának topikjában tegyétek fel ITT!

Re: Hálozati elérés

HozzászólásSzerző: Kyle » 2025.06.23. 11:43

Simlee írta:...Ebben kérek segítséget.

Remélem valaki használ Androidon VPN-t, én nem.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Simlee » 2025.06.22. 11:36

Sziasztok! Egy vpn progit szeretnék telepíteni, amivel a routeremet el tudom érni. Ebben kérek segítséget.
Simlee

HozzászólásSzerző: Kyle » 2024.10.16. 11:25

szikla16 írta:Ezeket a beállításokat...

Aszerint csináld, amit én linkeltem! Illetve nyugodtan használhatsz SMB-t is, ha az egyszerűbb. Azt nem tudom értelmezni, hogy látja a filmeket, de üresnek írja. Ha lát egy fájlt, amire tudsz PLAY-t nyomni, akkor mit és mikor ír „üres”-nek? A fájlböngészőből vagy a jukeboxos képernyőről játszanál le? És mi a kiterjesztése a fájlnak, ami „üres”?
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: szikla16 » 2024.10.15. 17:55

Kyle írta:
szikla16 írta:...elvégeztem a leírásokban szereplő beállításokat...

Nem tudom, milyen leírásokra gondolsz, de ITT le van írva, mit kell egy Synology-n állítani a Dune-höz, NFS-hez.

Ezeket a beállításokat : https://kb.synology.com/en-global/DSM/h ... ?version=7

A gond hogy látja a Film mappát és benne a filmeket viszont nem játszik le semmit és üresnek írja. Ugyn ez a mappa a Plex alatt hibátlanul működik. Sajnos az általad megadott linket nem tudom megnézni mert a PCX nem hivatalos partner , tőlük vettem
szikla16

HozzászólásSzerző: Kyle » 2024.10.15. 17:23

szikla16 írta:...elvégeztem a leírásokban szereplő beállításokat...

Nem tudom, milyen leírásokra gondolsz, de ITT le van írva, mit kell egy Synology-n állítani a Dune-höz, NFS-hez.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: szikla16 » 2024.10.15. 16:11

Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni, Homatics Box R 4K Plus és Synology DS223j szerverem van. Szeretném NFS szerveren keresztül használni a Dune Hd lejátszót, elvégeztem a leírásokban szereplő beállításokat, a Dune látja a Film mappát benne a filmeket, mégis azt írja nincs elérhető tartalom... lövésem sincs mi maradt ki. Valaki találkozott már ilyen problémával? (Plex-el tökéletesen működik )
szikla16

HozzászólásSzerző: Kyle » 2023.09.21. 21:07

Nogula írta:Amúgy meg vettem ma egy NAS-t is ;) Ha ezzel sem fog menni felgyújtom az egészet !! :D

Ha Synology-t vettél (hivatalos forrásból), akkor kaptál a synology-forum.hu oldalunkhoz is hozzáférést. Ott EZ a cikk leír mindent a Dune (NFS) csatlakoztatásáról is. És leszedheted a HDD-t a routeredről, a NAS majd torrentezik meg valódi fájlszerver lesz.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Nogula » 2023.09.21. 14:57

Amúgy meg vettem ma egy NAS-t is ;) Ha ezzel sem fog menni felgyújtom az egészet !! :D
Nogula

HozzászólásSzerző: Nogula » 2023.09.21. 14:54

Köszönöm szépen! Este kipróbálom
Nogula

HozzászólásSzerző: Kyle » 2023.09.21. 13:34

Nogula írta:Nekem v11.8 5310 ír

Ezt nem tudom, hol látod. De ugye, ahogy ITT leírtuk, feltelepítetted a Dune HD Media Center alkalmazást a készülékre. Ha ezt most csinálja valaki, akkor a programon belül a Beállítások/Információ résznél az App verzió 1.0.1-13-230512_2328. Ennél van újabb, béta verzió, azt érdemes használni. Többet viszont már nem kell .apk fájlt telepíteni. A Beállítások/Egyéb/Application Upgrade menüben (sajnos még valamiért angolul van ez magyar nyelvet választva is, jelzem nekik) érdemes kikapcsolni a béta verziók kihagyását (Ignore beta versions sornál „No”-t választva), beállítani az automatikus frissítéskeresést (Check updates automatically: On/Igen). A Check Available Updates gombra nyomva megjelenik a legutóbbi béta firmware is most már, és telepíthető. Ezután 1.0.1-13-230601_1453 lesz az app verziója, jelen poszt pillanatában ez a legújabb, ezt kell használni.
Kyle
Adminisztrátor

Következő

Vissza: Homatics Box R 4K Plus specifikus kérdések