google tv 12

A Homatics Box R 4K Plus-szal kapcsolatos problémák számára fenntartva. Az Android TV operációs rendszer és a Dune HD Media Center app miatt ez a készülék jelentősen eltér a „valódi” Dune HD lejátszóktól, így azoktól eltérő problémák is adódhatnak. A Media Center alkalmazáson belül tapasztaltaltak kapcsán felmerülő kérdéseket lehetőleg az app aktuáis verziójának topikjában tegyétek fel ITT!

Re: google tv 12

HozzászólásSzerző: Pison » 2024.07.09. 13:46

Kyle írta:
Pison írta:...amúgy ezzel a frissítéssel megjelent a hálózati megosztásnál a DLNA-s megosztásom is...

A DLNA-kliens, mint funkció most érkezett. De nem ezen játszunk le már 2024-ben, és nem a biztonság miatt nem. DLNA-n nem lehet felmountolni ISO fájlokat, és számos formátum nem játszható le, gond lehet a külső feliratokkal is. Szóval maradj az SMB-nl (vagy NFS-nél linuxos gépnél, NAS-nál)!
Nem tudom, hol olvastál az Android TV 12 frissítésről, de ha nálunk a hírekben, vagy az erről szóló posztban, akkor látod, hogy recovery módban kell manuálisan telepíteni. Hogy ez hogy megy, arról meg a Terméktámogatás oldalunkon megtalálod a leírást – de ez a link is benne van a frissítésről szóló posztomban.
A későbbi frissítések már online is települnek, de most a 11-esről váltás csak így lehetséges.

Köszönöm! Sikerült.
Pison

Re: google tv 12

HozzászólásSzerző: Kyle » 2024.07.09. 12:38

Pison írta:...amúgy ezzel a frissítéssel megjelent a hálózati megosztásnál a DLNA-s megosztásom is...

A DLNA-kliens, mint funkció most érkezett. De nem ezen játszunk le már 2024-ben, és nem a biztonság miatt nem. DLNA-n nem lehet felmountolni ISO fájlokat, és számos formátum nem játszható le, gond lehet a külső feliratokkal is. Szóval maradj az SMB-nl (vagy NFS-nél linuxos gépnél, NAS-nál)!
Nem tudom, hol olvastál az Android TV 12 frissítésről, de ha nálunk a hírekben, vagy az erről szóló posztban, akkor látod, hogy recovery módban kell manuálisan telepíteni. Hogy ez hogy megy, arról meg a Terméktámogatás oldalunkon megtalálod a leírást – de ez a link is benne van a frissítésről szóló posztomban.
A későbbi frissítések már online is települnek, de most a 11-esről váltás csak így lehetséges.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

google tv 12

HozzászólásSzerző: Pison » 2024.07.09. 11:46

Sziasztok!

Tegnap vásároltam a Homatics 4k box-ot.
Ráraktam a Dune media centert amit frissítettem a legújabbra: 13-240619_0212 , (amúgy ezzel a frissítéssel megjelent a hálózati megosztásnál a DLNA-s megosztásom is (nem baj csak akkor miért szívatott a név, jelszóval az SMB szerver, persze tudom a biztonság miatt jó dolog ez de akkor miért van a dlna. na mindegy annyira nem vágom ezeket a dolgokat) Nekem így tökéletes amúgy.
A kérdésem az lenne hogy nálam a google tv 11 van. Hogy tudnám frissíteni 12-re? Hiába keresem nem találja.
Köszönöm!

Lenne még egy olyan kérdésem mert az istennek se találom de valahol olvastam egy olyat hogyha belépünk a google / fejlesztői beállításokba és valamilyen fájlt letöltünk és telepítünk, akkor el lehet azt érni hogy ne a google felülete jelenjen meg hanem a Dune media center. (ha jól olvastam)
Ha ebben tudna segíteni valaki az jó lenne.
Köszönöm!
Pison

Előző

Vissza: Homatics Box R 4K Plus specifikus kérdések