Kyle írta:norbi84 írta:Eddig ugyanaz az újabb verziónál is.
Factory reset volt frissítés után? Valamire nem vár bootláskor? Pl. hálózatra, wifire? Ha etherneten csatlakoznál, húzd ki a kábelt, ha wufun, akkor kapcsold ki azt, hogy kiderüljön, amiatt akad-e meg a folyamat! Most melyik tehát mi a firmware verziója, amit használsz?
Csak a Dune-t frissítettem, a rendszert nem. Amit most felrakott a Dune-hoz az 1.0.1-13-250101_003.
Az Androidot írtam, hogy nem szívesen tenném fel, ha csak béta...és a gyári visszaállításhoz se sok kedvem van, hogy újra lakjam be az egészet, állítgassak mindent újra és talán(!) jó lesz. De közben ilyenek is előjönnek, hogy az AppleTV+ alkalmazásnál elmegy a fényerő egy idő után, mintha eldobná a Dolby Vision-t, ha pl. megállítom a filmet, akkor visszaáll (mint amikor a telefonon nézel egy HDR tartalmat és visszaállna normálra, de ha pillanatmegállítózod, majd elindítod, akkor újra HDR-ben menne). Az Amazon Prime-nál receg a kép, nem fut szép simán. A vicc, hogy az LG C1-es tévémen ugyanezek az app-ek zökkenőmentesen mennek. Ilyen gagyiságokat a Chromecast with Google TV-m is tudott harmadennyiért, amit lecseréltem erre. Biztos bennem van a hiba és félreértelmezem ezt a terméktípust.Én össze akarom dugni, elindítani és nézni a tartalmakat, kikapcsolódni, nem mókolni, kísérletezni, hogy rendesen működjön.
Köszönöm egyébként minden eddigi hozzászólásod, segítséged! Lehet ráveszem magam a 12-es rendszerre, ennél gányabb csak nem lehet ... vagy igen?!