Távirányító

Olyan kérdések helye, amelyek vélhetően a Pro Vision 4K Solo egyedi hardverével (pl. processzor, Dolby Vision) függhetnek össze, tehát nem pl. a lejátszás közben történő dolgokkal, melyek a Realtek-es Dune HD modelleket egyformán érinthetik.

Re: Távirányító

HozzászólásSzerző: zoloka0201 » 2025.12.29. 20:07

Kyle írta:
zoloka0201 írta:...másik új kártyát nem engedi, ahhoz regisztrálni kell még egyszer a fórumra?

Nem kell új felhasználót csinálnod. Ha a régi kártyát majd más használja, akkor átkerül hozzá a hozzáférés joga. Majd akkor tudsz regisztrálni az új kártyáddal. Ezt észre fogod venni, mert egyszer csak nem férsz hozzá máshoz belépve, mint a vásárlás előtti kérdésekhez, és a terméktámogatási cikkek közül csak a nyitottakhoz.

Üdv, nem fogja azt már senki használni gyári hibás volt kicserélte a cég ahonnan vettem digital szalontol rendeltem.
zoloka0201

HozzászólásSzerző: Kyle » 2025.12.29. 10:51

zoloka0201 írta:...másik új kártyát nem engedi, ahhoz regisztrálni kell még egyszer a fórumra?

Nem kell új felhasználót csinálnod. Ha a régi kártyát majd más használja, akkor átkerül hozzá a hozzáférés joga. Majd akkor tudsz regisztrálni az új kártyáddal. Ezt észre fogod venni, mert egyszer csak nem férsz hozzá máshoz belépve, mint a vásárlás előtti kérdésekhez, és a terméktámogatási cikkek közül csak a nyitottakhoz.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: zoloka0201 » 2025.12.23. 22:13

Kyle írta:
zoloka0201 írta:...Regisztrációs kártyát kaptam hozzá másikat, ehhez már nem lehet hozzá adni vagy le cserélni? Mivel előzővel már regisztráltam a fórumra.

Az új kártyát regisztráld!

és azt hogyan már másikat regisztráltam ami nem volt jó, másik új kártyát nem engedi, ahhoz regisztrálni kell még egyszer a fórumra?
zoloka0201

HozzászólásSzerző: Kyle » 2025.12.22. 10:18

zoloka0201 írta:...Regisztrációs kártyát kaptam hozzá másikat, ehhez már nem lehet hozzá adni vagy le cserélni? Mivel előzővel már regisztráltam a fórumra.

Az új kártyát regisztráld!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: zoloka0201 » 2025.12.19. 22:32

Kyle írta:
zoloka0201 írta:...Azt írta a forgalmazó lehet a távirányító rossz.

Mármint a kereskedő írta. A forgalmazó mi vagyunk.
Ha rossz a távvezérlő, akkor Bluetooth-on nem lehet párosítani, az lehetséges, de az nem, hogy pár gomb nem működik, de párosítva van.
A nyelvválasztás képernyőn jobb oldalt látható, hogyan kell Bluetooth párosítást indítani a távvezérlőn: Volume+ és ENTER gomb együtt nyomva kb. 3 másodpercig, amíg a távvezérlő LED-je villogással vissza nem igazolja. Ezt egyébként a fentebb linkelt távvezérlős leírásunkban is láthatod. Ha elindul a párosítás, és a lejátszó lát Bluetooth eszközt, akkor a nyelvválasztó képernyő eltűnik, és látható a folyamat addig, amíg a távvezérlő nem kapcsolódott sikeresen. Utána visszatér a nyelvválasztás. Ez a párosítási folyamat Nálad elindul és végigmegy?

Üdv, cserélve lett másik van helyette, ez tökéletesen működik már. hardver hiba miatt cserélték.
Regisztrációs kártyát kaptam hozzá másikat, ehhez már nem lehet hozzá adni vagy le cserélni? Mivel előzővel már regisztráltam a fórumra.
zoloka0201

HozzászólásSzerző: Kyle » 2025.12.09. 11:19

zoloka0201 írta:...Azt írta a forgalmazó lehet a távirányító rossz.

Mármint a kereskedő írta. A forgalmazó mi vagyunk.
Ha rossz a távvezérlő, akkor Bluetooth-on nem lehet párosítani, az lehetséges, de az nem, hogy pár gomb nem működik, de párosítva van.
A nyelvválasztás képernyőn jobb oldalt látható, hogyan kell Bluetooth párosítást indítani a távvezérlőn: Volume+ és ENTER gomb együtt nyomva kb. 3 másodpercig, amíg a távvezérlő LED-je villogással vissza nem igazolja. Ezt egyébként a fentebb linkelt távvezérlős leírásunkban is láthatod. Ha elindul a párosítás, és a lejátszó lát Bluetooth eszközt, akkor a nyelvválasztó képernyő eltűnik, és látható a folyamat addig, amíg a távvezérlő nem kapcsolódott sikeresen. Utána visszatér a nyelvválasztás. Ez a párosítási folyamat Nálad elindul és végigmegy?
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: zoloka0201 » 2025.12.08. 14:10

Kyle írta:
zoloka0201 írta:...újraindítás után megint nyelv választás fogad és nem tudok tovább menni fel le gomb és enter nem működik

De ugye a leírás szerint Bluetooth párosítás módba teszed a távvezérlőt, amikor megjelenik a nyelvválasztás? És látszódnia kell, hogy megtalálja és csatlakozott, a megfelelő képernyők megjelennek a párosítás közben.

Igen úgy lett csinálva még sem megy a fel le és enter gomb. Azt írta a forgalmazó lehet a távirányító rossz.
zoloka0201

HozzászólásSzerző: Kyle » 2025.12.08. 13:41

zoloka0201 írta:...újraindítás után megint nyelv választás fogad és nem tudok tovább menni fel le gomb és enter nem működik

De ugye a leírás szerint Bluetooth párosítás módba teszed a távvezérlőt, amikor megjelenik a nyelvválasztás? És látszódnia kell, hogy megtalálja és csatlakozott, a megfelelő képernyők megjelennek a párosítás közben.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: zoloka0201 » 2025.12.08. 12:35

zoloka0201 írta:
Kyle írta:
zoloka0201 írta:...Valaki tudna segíteni mit kell nyomni a távkapcson hogy működjön? köszönöm

Nem pontosan értem, amit írsz. A nyelvválasztás az első bekapcsoláskor (vagy RESET után) jön elő. Azt mondod, működik a távvezérlő, csak a fel/le gombok nem. Ezek szerint túljutottál a kezdeti beállításokon? Azt nem tudom elhinni (mert még nem láttam ilyet), hogy 2 gomb nem működik, minden más igen. Nem lehet, hogy a távvezérlő infra módban van? Ugye elolvastad ITT, hogy kell használni?

Végig próbáltam mindent, de nem tudok tovább mennyi nyelv választás, mivel a távirányítón nem megy fel le gomb és enter

de az a érdekes recoverybe ott működik a távirányító fel le gomb enter. ha vissza térek újraindítás után megint nyelv választás fogad és nem tudok tovább menni fel le gomb és enter nem működik
zoloka0201

HozzászólásSzerző: zoloka0201 » 2025.12.08. 12:02

Kyle írta:
zoloka0201 írta:...Valaki tudna segíteni mit kell nyomni a távkapcson hogy működjön? köszönöm

Nem pontosan értem, amit írsz. A nyelvválasztás az első bekapcsoláskor (vagy RESET után) jön elő. Azt mondod, működik a távvezérlő, csak a fel/le gombok nem. Ezek szerint túljutottál a kezdeti beállításokon? Azt nem tudom elhinni (mert még nem láttam ilyet), hogy 2 gomb nem működik, minden más igen. Nem lehet, hogy a távvezérlő infra módban van? Ugye elolvastad ITT, hogy kell használni?

Végig próbáltam mindent, de nem tudok tovább mennyi nyelv választás, mivel a távirányítón nem megy fel le gomb és enter
zoloka0201

Következő

Vissza: Pro Vision 4K Solo specifikus kérdések