Netflix, Youtube

Olyan kérdések helye, amelyek vélhetően a Pro 4K II egyedi hardverével (pl. processzor) függhetnek össze, tehát nem pl. a lejátszás közben történő dolgokkal, mivel az minden Realtek-es Dune HD modellt egyformán érint a közös szoftver miatt.

Re: Netflix, Youtube

HozzászólásSzerző: Kyle » 2021.07.14. 10:36

jhony írta:Üdv!Év elején vettem a készüléket és tökéletesen működött a netflix.2-3 hónapja nem használtam és most mikor szerettem volna elsőnek 1044 hiba kód jelent meg majd frissítettem az alkalmazást miután elindult rendesen,de nincs 4k meg atmos csak 1080 meg 5.1...

A témát kiveséztük teljesen a Netflix topikokban, nem Pro 4K II specifikus kérdés. ITT a hivatalos állapot.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: jhony » 2021.07.04. 14:04

Üdv!Év elején vettem a készüléket és tökéletesen működött a netflix.2-3 hónapja nem használtam és most mikor szerettem volna elsőnek 1044 hiba kód jelent meg majd frissítettem az alkalmazást miután elindult rendesen,de nincs 4k meg atmos csak 1080 meg 5.1.Azóta töröltem az alkalmazást majd újra raktam,csináltam egy visszaállítást is,firmware-t is régire majd újra állítottam de nem megy 4 k ban.A TV-n megy minden rendesen ha azon keresztül nézem netflixet. :cry:
jhony

HozzászólásSzerző: stemplar » 2021.03.02. 20:13

Kyle írta:
stemplar írta:...nekem a 333-as R15 béta van fent,(a legutolsó) lehet ezért vannak gondjaim a Netflix-el ?

Nem, nálam is ez van, nincs benne gond. Bármikor bármelyik firmware telepíthető egyébként, kivéve az általad használt béta esetében, annak leírásában benne van, hogy csak a 200920_0001_r15 rakható vissza. De nem érdemes, nem a szoftverben van a gond.

okay , köszi ..
stemplar

HozzászólásSzerző: Kyle » 2021.03.02. 18:19

stemplar írta:...nekem a 333-as R15 béta van fent,(a legutolsó) lehet ezért vannak gondjaim a Netflix-el ?

Nem, nálam is ez van, nincs benne gond. Bármikor bármelyik firmware telepíthető egyébként, kivéve az általad használt béta esetében, annak leírásában benne van, hogy csak a 200920_0001_r15 rakható vissza. De nem érdemes, nem a szoftverben van a gond.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: stemplar » 2021.03.02. 13:08

Kyle írta:
hegedusdenes írta:...Lehet, hogy csak igy fog uzemelni? Udv!

Hogy Nálad így fog-e, azt nem tudom, de másnál megy akár a Dolby Atmos hangsáv is. Leírnád a rendszeredet, hogy megy a hang és mire? Mik a hangbeállítások? Prémium előfizetésed van, azaz 5.1-et hallgathatsz? Megjelenik a filmek hangsávjánál a Netflixben a többcsatornás lehetőség? Ugye a fimware-ben lévő Netflix appot használod, nem telepítettél másikat a Play Store-ból? És EZ a firmware van a lejátszón, ugye?

-------------------
Kyle , egy kérdés, nekem a 333-as R15 béta van fent,(a legutolsó) lehet ezért vannak gondjaim a Netflix-el ? vissza lehet tenni a 332-e R15 -ös bétát ? .. köszi
stemplar

HozzászólásSzerző: Kyle » 2021.03.02. 10:16

hegedusdenes írta:...Netflix es letoltott filmek eseteben is pattok os olykor akad a hang....

Netflixnél ilyen pattogást hallottam már, általában a filmek indításakor, vélhetően valami pufferelés/sávszélesség-probléma lehet. A letöltött filmeket nem tudom, honnan játszod le, de ott nem fordulhat elő. Ha ott is van hang gond, akkor valami nem stimmel a hangláncodban. Honnan játszol le? Másik HDMI-kábellel ki tudod próbálni? Minden hang pattog, vagy csak mondjuk a HD-s, 5.1 vagy 7.1? Az AVR-X2600h-hoz nincs elérhető frissítés?
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: hegedusdenes » 2021.03.01. 22:36

Kyle írta:

Hogy Nálad így fog-e, azt nem tudom, de másnál megy akár a Dolby Atmos hangsáv is. Leírnád a rendszeredet, hogy megy a hang és mire? Mik a hangbeállítások? Prémium előfizetésed van, azaz 5.1-et hallgathatsz? Megjelenik a filmek hangsávjánál a Netflixben a többcsatornás lehetőség? Ugye a fimware-ben lévő Netflix appot használod, nem telepítettél másikat a Play Store-ból? És EZ a firmware van a lejátszón, ugye?

Koszonom a gyors valaszt! A lenyeg, hogy masik topikban olvastam amikor javasoltad Kyle hogy engedelyzeni kell a beta frissitest ezt megtettem azota kiirja a netflix filmek mellett 5.1 jelolest. Szoval az mar jo. Viszont amitol meg zavartan alszom az az hogy a hanggal van baj. Netflix es letoltott filmek eseteben is pattok os olykor akad a hang. A kep tokeletes. Az erositom egy Denon avr x2600h. A Dune hdmi kabellel (gyari amit hozza adtak) van az erositobe kotve. A Dunen hdmi engedelyezve van es a bitstream is. Bocsi h ide irtam le mert ez mar nem csak netflix. Udv!
hegedusdenes

HozzászólásSzerző: Kyle » 2021.03.01. 18:29

Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: stemplar » 2021.03.01. 17:07

hegedusdenes írta:Kedves forumtagok!
Tegnap vasaroltam Dune hd pro 4k II-t este ossze is raktam, azota vagyok idegallapotba mert azt tapasztalom, hogy a netflix csak stereo modban mukodik. Lehet, hogy csak igy fog uzemelni? Udv!

-------------
még szerencsés vagy, mert nekem a filmek nem indulnak el rajta :-) :evil:
stemplar

HozzászólásSzerző: hegedusdenes » 2021.02.27. 09:34

Kedves forumtagok!
Tegnap vasaroltam Dune hd pro 4k II-t este ossze is raktam, azota vagyok idegallapotba mert azt tapasztalom, hogy a netflix csak stereo modban mukodik. Lehet, hogy csak igy fog uzemelni? Udv!
hegedusdenes

Következő

Vissza: Pro 4K II specifikus kérdések