Dune HD Pro 4kii

Olyan kérdések helye, amely vélhetően a Pro 4K II egyedi hardverével (pl. processzor) függ össze, tehát nem pl. a lejátszás közben történő dolgokkal, mivel az minden Realtek-es Dune HD modellt egyformán érint a közös szoftver miatt.

Re: Dune HD Pro 4kii

HozzászólásSzerző: maxhim » 2022.01.22. 17:59

Cofi63 írta:Sziasztok!Következő lenne a kérdésem,lehet én vagyok a béna,de hogyan kell egy külső HDD mervlemezt leválasztani mielőtt kikapcsolom a lejátszót.
Semilyen gombot nem látok és a menűben sem találok erre utaló ikont,ha kiléptetem alapra(külső meghajtókig)és kikapcsolom a lejátszót csattan a HDD
ez gondolom nem tesz neki jót.(pl:HiMedia Q5 Pro-nál van ilyen funkció,külső meghajtó leválasztása)
Előre is köszönöm a segítségeteket.Üdv_Cofi

Sehogy. Nem is kell. Ha csattan a HDD akkor ott valami más lesz. Amikor lekapcsolom a lejátszót kis idő múlva elhallgatnak a rákötött merevlemezek is. Persze nem ad ki egyik se csattanó hangot, és ez igaz mindegyik márkára amelyik itthon van.
Zidoo Z9X
Dune HD Pro 4K
X96Max Plus2 with CE
Amazon Fire TV Stick 4K MAX
maxhim

HozzászólásSzerző: Cofi63 » 2022.01.21. 15:56

Sziasztok!Következő lenne a kérdésem,lehet én vagyok a béna,de hogyan kell egy külső HDD mervlemezt leválasztani mielőtt kikapcsolom a lejátszót.
Semilyen gombot nem látok és a menűben sem találok erre utaló ikont,ha kiléptetem alapra(külső meghajtókig)és kikapcsolom a lejátszót csattan a HDD
ez gondolom nem tesz neki jót.(pl:HiMedia Q5 Pro-nál van ilyen funkció,külső meghajtó leválasztása)
Előre is köszönöm a segítségeteket.Üdv_Cofi
Cofi63

HozzászólásSzerző: Kyle » 2021.03.22. 16:32

Gyuri írta:...lejátszás közben lefagy, esetleg magától újraindul, bizonyos hangsávok váltásakor hatalmas durranás a hangfalakon...

A hang az optikai kábelen megy át vagy HDMI-n? Első esetben el tudom képzelni bizonyos erősítőkkel a durranás szerű hangot. Milyen erősítőket használtok? A bizonyos hangsávok az teljesen véletlenszerű? Tehát pl. csak Blu-ray fájloknál vagy csak MKV-nál? Ha egy hangsávval ezt csinálja, akkor arra váltva mindig ez történik vagy véletlenszerűen?
Lefagyás lejátszás közben nem lehetséges, ha nincs gond a fájllal vagy a háttértárral, ahonnan lejátszod. Egy bizonyos fájllal (vagy azonos módon készült, azonos forrásból származó fájlokkal) történik meg, vagy kb. bármivel? Honnan megy a lejátszás? Előző firmware-t akkor érdemes, visszatenni, ha ezt tanácsolnánk valamelyik verziónál ITT. De még sosem történi ilyen a Dune-nél, és itt a fórumon sem látsz szerintem hasonló problémáról posztot. Ugye most EZ a firmware van mindhárom említett lejátszón?
Dunehd.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

Dune HD Pro 4kii

HozzászólásSzerző: Gyuri » 2021.03.22. 12:07

Sziasztok!

Tavaly augusztusban vettünk 3 db (baráti kör) Dune HD Pro 4k ii lejátszót, előtte is csak Dune-t használtunk...
Mindannyiónknál ez a probléma: lejátszás közben lefagy, esetleg magától újraindul, bizonyos hangsávok váltásakor hatalmas durranás a hangfalakon (ez elég rémisztő)
Túl vagyunk már factory reseten, előző firmware visszarakásásval, egyébként nagyon gáz, hogy a mai napig nincs stabil firmware - nem ehhez szoktunk az előző modelleknél.

Előre is köszönöm segítő válaszokat!

Üdv,
Petró György
Gyuri

Vissza: Pro 4K II specifikus kérdések