Netflix apk-k tesztelése

Ebben a topikban a Netflix androidos alkalmazás használhatóságával kapcsolatos kérdések, problémák találhatóak

Re: Netflix apk-k tesztelése

HozzászólásSzerző: tropi » 2020.12.22. 09:43

Sziasztok. Dune hd pro II lejátszóm a Netflix filmeket csak sztereóban játsza le. Ki sem tudom választani az 5.1-et. A listába még csak meg sem jeleníti az 5.1 et lehetséges opciónak a vállasztható hang nyelvek között. Ez miért lehet?
tropi

HozzászólásSzerző: maxhim » 2019.10.21. 11:22

Természetesen a gyárilag rajta lévő Netflix-et is próbáltam, az is akad, de nagyon. Szerencsére a TV-n hibátlan, és erősítőre is tudom küldeni a hangját, tehát arról tudom nézni 4K HDR 5.1-ben, hibátlanul. Valójában csak azért érdekelt volna a téma mert szeretem, ha minden jól működik, amit használok. Valahogy ez a mániám. Nektek nem? :twisted:
Zidoo Z9X
Dune HD Pro 4K
X96Max Plus2 with CE
Amazon Fire TV Stick 4K MAX
maxhim

HozzászólásSzerző: Kyle » 2019.10.21. 11:17

maxhim írta:...ne tegyék rá és főleg ne reklámozzák és akkor senki sem reklamál...

Csak a legelső Pro 4K dobozon volt rajta a Netflix vagy akár YouTube logó. Levettük a termékleírásokból. Annyira megy a Netflix a Dune-önkön, mint egy általános Androidos tableten. Amelyekre a Netflix letölthetővé teszi a saját appját, csakúgy, mint a Dune-re is. Esetleg a Netflixnél érdemes reklamálni.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: imre56 » 2019.10.21. 10:09

Sziasztok!

Tegnap a Pro4k saját telepíthető Netflixével néztem meg egy filmet. A legújabb firmware van fent, tehát feltételezem, hogy a legfrissebb apk van a Dune-n.
A kiválasztott film egy 4k-s, több választható felirattal, többféle hanggal, köztük 5.1 is lejátszható film volt. A film 1ó 37 perces volt, egyszer sem szakadt meg a lejátszás.

Próbáltam HDR-es filmet is, de lejátszáskor nem látszódott, hogy az HDR-es lenne. Dolby Atmos-os filmet még nem próbáltam.

Ami viszont szúrja a szemen, hogy a 4k-s filmek mind csak 15.5 Mb/s bitrátával jönnek. Több filmet is próbáltam, a bitráta mindegyiknél ennyi.

Androidos készülék révén elvárás, hogy letölthető legyen a film, amit androidos telefonnál meg is lehet tenni a NETFLIX app alkalmazásával. A Dune-nél még nem. Mikor lesz erre esély?
Jobb híján a PlayOn szoftverrel tudom letölteni, de ez csak HD minőségben (720p) és sztereo hanggal tölti le a filmeket, a feliratot "beégetve".
imre56

Netflix apk-k tesztelése

HozzászólásSzerző: maxhim » 2019.10.20. 22:26

Leszedtem a terméktámogatás oldalról a két Netflix alkalmazást. Először a régebbi verziót tettem fel, de ahogy vártam is (sajnos) ugyan olyan katasztrofális volt a lejátszás mint eddig. Ezzel nem is próbálkoztam szinte semmit, ment rá az újabb verzióval a frissítés. Ezzel már határozottan jobb volt a helyzet, de a végeredményen nem változtatott : nézhetetlen kategória volt ez is. Sokkal kevésbé akadozott, volt, hogy pár másodpercig teljesen simán ment a film (a régebbivel folyamatosan akadt) de aztán újra és újra elkezdte. Érdekes, mert amíg nem indítom el a filmeket csak a böngészés alatti bemutatók mennek, azok hibátlanok, egy röccenés sincs bennük. Az 5.1 azért működött. Arról nem is beszélve, hogy a 4K-s kép megvolt, de a HDR nem, egyszerűen ezeket is sima 4K-nak látta és játszotta le. Amikor átnyomtam a TV-s Netflix-re, ugyan onnan folytatta ahol a Dune-ön abbahagytam, de egyből lett HDR és sima, gyönyörű, akadásmentes kép!
És természetesen értem, amit írtál a Netflix.ről, de ez akkor is szúrja a szememet, mert még mindig ott van a https://dune-hd.hu/?oldal=pro_4k oldalon, ráadásul extra funkcióként feltüntetve :

YouTube és Netflix: előre telepített alkalamzások 4K-s lejátszási képességgel.

Akkor ez így most mit is ér? Mert szerintem semmit, és gondolom ezt Te is és mindenki más is belátja, aki használni szeretné. Lehet védeni őket, de ebben az esetben felesleges : ne tegyék rá és főleg ne reklámozzák és akkor senki sem reklamál. Aztán ha összeáll valahogy, egy későbbi frissítéssel mehet fel, ha meg nem hát nem. A YT sem az igazi,l de az még elmegy, a Netflix viszont annyi, mintha nem is lenne rajta. Mostmár közel kilencven ezer forintért....
Zidoo Z9X
Dune HD Pro 4K
X96Max Plus2 with CE
Amazon Fire TV Stick 4K MAX
maxhim

Előző

Vissza: Netflix