220317_0257_r20 - alfa

220317_0257_r20 - alfa

HozzászólásSzerző: Kyle » 2022.03.21. 22:55

Letöltési linkek ITT.

Változások az új felülettel kapcsolatosan:
– Főleg a TV-sorozatoknál, de a filmeknél is fejlődött a megszakított lejátszásnál az adott pozíció elmentése és a későbbi folytatás.
– A POP UP MENU-ben megjelent több helyen a „Show in file browser” opció, amivel a fájlböngészőben az adott filmfájlra ugorhatunk. Ez az új opció a „Play file from local source” gomb mellett is elérhető mostantól.
– Javítva, hogy a lejátszás megállításakor vizuális hibák jelenhettek meg (pl. az előző képernyő darabjai) ideiglenesen a képernyőn.
– A filmborító és egyéb képek bizonyos esetben nem jelentek meg internetkapcsolati probléma után.
– Hálózati megosztások gyökérmappája, mint My Collection mappa nem mindig működött jól.
– Az új globális keresési funkció nem működött jól a mobilalkalmazásban.
– Bizonyos esetekben a Kedvencek menüben hibásan jelent meg a grafikus felület.
– Az animációs effekteket letiltó beállítás nem mindig működött.
– Fejlesztések az új grafikus felület sebessége kapcsán.
– Új funkció: a csatlakoztatott HDD-k (USB és belső SATA) leállítás inaktivitás esetén. A Beállítások/Egyebek/Energiagazdálkodás menüben az új „Auto HDD sleep inactivity” opciónál állítható be, hogy hány perc után álljon le a lemez. Alaphelyzetben a leállítás le van tiltva.
– Javítva, hogy nagy kapacitású HDD a lejátszóval exFAT fájlrendszerre történő formázása után Windows alatt nem működött a lemez.
– Javítva, hogy bizonyos hangsáv nélküli fájlok és streamek nem voltak lejátszhatóak.
– Javítva, hogy bizonyos ritka esetekben a lejátszást leállítva vagy TV-csatornát váltva lefagyás történhetett.
– SDK/API – új dune_param funkció: 'show_in_recent:0|1' (Megjelenjen-e az elem a Legutóbb játszott menüben, vagy sem.)
– SDK/API – 'sel_id' paraméter támogatása a 'launch_media_url(embedded_app://{name=file_browser})" parancsnál.

1619DR/1619/S905X3 processzoros modellek:
– Jelentős frissítés az Android audio alrendszerben (összesítve számos fejlesztés az újabb Android rendszerekből, egészen Android 11-ig). Ez számos fontos probléma megoldásához lesz hasznos. Megjegyzés: ez egy jelentős változás, ami számos dolgot befolyásolhat.
– Még teljesebb megoldás arra a problémára, hogy a Bluetooth távvezérlő használatakor a Google szolgáltatások használat közben hangkimaradások jelentkezhettek.
– A Dune saját lejátszóját használva különböző Android alkalmazásokból: fejlesztett támogatás különböző esetekhez („content://” URL-ek, URL-ek MIME típus nélkül, illetve spcifikus HTTP URL-ek).
– A Dune saját lejátszóját használva különböző Android alkalmazásokból: javítva, hogy a lejátszó lefagyhatott fekete képernyővel a lejátszásból való visszatéréskor bizonyos esetekben.
– A Dune saját lejátszóját használva különböző Android alkalmazásokból: javítva, hogy az Android alkalmazásokból indított fájlok tévesen jelentek meg a Legutóbb játszott menüben.
– A Dune saját lejátszóját használva különböző Android alkalmazásokból: számos egyéb apróbb fejlesztés.
– Fejlesztet megjelenés és működés az Android rendszer párbeszédablakainál, ahol Android alkalmazásokat lehet választani bizonyos műveletekhez.
– Fejlesztett támogatás az HBO MAX alkalmazáshoz (javítva a nem folyamatos lejátszás).
– Bizonyos HTTPS URL-ek felhőszolgáltatásokból nem voltak lejátszhatóak.

1619DR/1619 processzoros modellek:
– A CEC alrendszer komoly átdolgozása, jobb kompatibilitás különböző HDMI-s készülékekkel, számos új CEC-funkció megjelenése: a lejátszó kikapcsolása a TV-vel együtt, kikapcsolása a TV-bemenet átváltásakor, a lejátszó bekapcsolása a TV-vel együtt, a TV kikapcsolása a lejátszóval együtt, a TV bekapcsolása a lejátszóval együtt, a TV távvezérlője irányíthatja a lejátszót is, a lejátszó távvezérlője vezérli az erősítő hangerejét.
– Javítva, hogy bizonyos Android alkalmazások (pl. SmartTubeNext) használatakor PAUSE után a filmlejátszás lefagyhatott.
– Javítva, hogy a kép és hang nem mindig volt szinkronban ha a hangot Bluetooth vagy USB-s hangszórón keresztül játszottuk le.
– Javítva, hogy rossz hangerő-beállítás lépett érvénybe néha restart után.
– Javítva, hogy szükségtelen HDMI-inicializálás történhetett HDR videók előnézeti ablakban történő lejátszásakor bizonyos HDR/Dolby Vision feldolgozási beállítás mellett.
– Javítva, hogy szükségtelen HDMI-inicializálás történhetett a lejátszó bootolása után, és hangproblémák is felléphettek, ha a lejátszás automatikusan indult a bootolás után.

1619DR/1619 processzoros modellek egyszerű karakteres kijelzővel (Pro 4K II, Pro 4K Plus II, Pro Vision 4K Solo, Real Vision 4K):
– A DSF szervizfájlok közül a dune_service_show_remaining_time_enable.dsf működik DVD és Blu-ray menüvel történő lejátszásakor is.

– Max Vision 4K (ESS DAC-kal): javítva, hogy a Hi-Fi hangkimenetet használva a lejátszás megállításakor bizonyos esetekben zajok hallatszottak.
– Real Vision 4K: javítva, hogy a gyári állapot visszaállítása után előfordult, hogy internetkapcsolat hiányában a lejátszó nem működött.
– Ultra Vision 4K, Max Vision 4K, Ultra 4K és Max 4K: javítva, hogy a Hi-Fi hangkimenet nem működött bizonyos külső USB-s hangeszközök csatlakoztatásakor.
– SmartBox 4K Plus: javítva, hogy a „P-” gomb nem működött bizonyos esetekben.
– Egyéb apróbb javítások és fejlesztések.
Dunehd.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Avatar
Kyle
Adminisztrátor
 
Hozzászólások: 2917
Csatlakozott: 2010.04.15. 22:13
Tartózkodási hely: South Park

Vissza: Firmware-frissítések

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég