Pro 4K - 180606_1345 - béta

Re: Pro 4K - 180606_1345 - béta

HozzászólásSzerző: Kyle » 2018.07.30. 19:37

TESSÉK, de kérek mindenkit, valóban csak olyan kérdések kerüljenek oda, amelyek vélhetően nem általánosan igazak az összes Dune-re!
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: JrCsG » 2018.07.29. 10:30

maxhim írta:Sziasztok!

HD Pro 4K-val kapcsolatban lenne kérdésem, de még mindig nincs DUNE HD Pro 4K specifikus kérdések topic. Lehetne, hogy csináltok neki egyet?

Sziasztok!

+1

Nekem is lenne jópár kérdésem a HD Pro 4K-val kapcsolatban, de nem tudom, hol tegyem fel őket :oops:
JrCsG

HozzászólásSzerző: maxhim » 2018.07.29. 09:48

Sziasztok!

HD Pro 4K-val kapcsolatban lenne kérdésem, de még mindig nincs DUNE HD Pro 4K specifikus kérdések topic. Lehetne, hogy csináltok neki egyet?
Zidoo Z9X
Dune HD Pro 4K
X96Max Plus2 with CE
Amazon Fire TV Stick 4K MAX
maxhim

HozzászólásSzerző: Krisz1980 » 2018.07.26. 12:35

Kyle írta:Amiket sérülésnek láttál, az a fólia széle volt.
A feliratprobléma ismert, hamarosan olyan lesz a feliratkezelés, mint a linuxos modelleken (azaz hibátlan).

Be kell ismerjem az előlappal szőke voltam :geek: ... viszont az előzőn volt egy tenyérnyi fólia a tetején, a Dune logón is, ezen meg nem, ez furi.
Nagyon várom a kövi firmware-t a feliratjavítással. Thanx
Krisz1980

HozzászólásSzerző: Kyle » 2018.07.26. 08:34

Krisz1980 írta:...Na ez az, még védőfólia sem volt, és a display felső ívén még apró sérülést is látok...

Nem, ez biztosan nem lehet. De nagyon sokan hiszik, hogy nincs fólia, csak karcos előlap. Azt ígérte a Dune (az első próbaszéria után), hogy olyan fóliát tesz majd rá, amin van egy megfogható fül, mert a mostanit felkaparni is nagyon nehéz. De még nem ilyet használnak. Szóval van mindegyiken fólai, és nagyon nehéz lehúzni. Amiket sérülésnek láttál, az a fólia széle volt.
A feliratprobléma ismert, hamarosan olyan lesz a feliratkezelés, mint a linuxos modelleken (azaz hibátlan).
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Krisz1980 » 2018.07.25. 23:06

Kyle írta:Remélem, a gyártói supporttal nem lesz soha többet dolgod, velünk meg elégedett leszel.

Veletek az is vagyok.

Kyle írta:Akiket mi ITT listázunk, azok szerintem mind rendelkezenek a bemutatáshoz megfelelő tévével legalább.

Az üzlet rajta van a listán, írtam, hogy Allee (moderálva).

Kyle írta:Nem gondolom, hogy létezne olyan, hogy „újracsomagolt”, az előlap meg mindig is foltos lesz, amíg a védőfóliát le nem húzod róla.

Na ez az, még védőfólia sem volt, és a display felső ívén még apró sérülést is látok. Mint mondtam, emlékszem, hogy volt csomagolva az előző. Boltban ugyan csak egy hónapot dolgoztam (ott eleve játékok kibontása és újrafóliázása volt a divi), de videojátékos szerkesztőként tudtam olyan boltokról (meg láttam is), ahol újracsomagolnak pl. konzolokat, kiegészítőket, és hát TV-k kapcsán is hallottam ilyet jópárszor. Ezt a Dune-t valaki nyilván visszavitte, de mivel működik, engem már nem zavar annyira.

Kyle írta:Valóban, két kattintás, max. 3 perc, ha megvannak a Dune-túl a fájlok hozzá.

Ja hát úgy már valóban, meg ha tudom mit kell csinálni. :)
Az "igazival" is könnyű már lefeküdni, ha belém szeretett.. de lehet előtte évekig kell rá várnom és küzdenem :)
Mindenesetre mivel objektív vagyok, én fogom ajánlani, sőt már ajánlottam is a gépet, mint HDR lejátszó, és írtam, hogy kérdezzenek engem bátran priviben mi a teendő, ha hiba van.

Egy gyors kérdés: Nem eltűnni akaró, tartósan a képernyőn maradó feliratra van/lesz megoldás?
Krisz1980

HozzászólásSzerző: Kyle » 2018.07.25. 09:12

Krisz1980 írta:...elregéltem ezt a kedves "törvény által kötelesek cserélni jóra" szövegedet, de azt mondták ez egyrészt nem így működik...

Valóban nem így működik. A törvény arról szól, hogy ha 3 napon belül elromlik, akkor nem javíthatják, csak cserélhetik. De természetesen az nincs a törvényben, hogy a kereskedő nem vizsgálhatja be a terméket, hogy valóban mi a baja, vagy hogy ezt azonnal el kellene végeznie. A lényeg, hogy nem kaphatod vissza ugyanazt javítva – majd, ha bevizsgálták és kiderült, hogy valóban hibás.
Arról nem tehetek, hogy olyan kereskedőtől vettél médialejátszót, aki azt az üzletében be sem tudja kapcsolni. Akiket mi ITT listázunk, azok szerintem mind rendelkezenek a bemutatáshoz megfelelő tévével legalább. Nem gondolom, hogy létezne olyan, hogy „újracsomagolt”, az előlap meg mindig is foltos lesz, amíg a védőfóliát le nem húzod róla. Valóban, két kattintás, max. 3 perc, ha megvannak a Dune-túl a fájlok hozzá.
Remélem, a gyártói supporttal nem lesz soha többet dolgod, velünk meg elégedett leszel.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Krisz1980 » 2018.07.24. 22:25

Kyle írta:Nem tudtam eddig, hogy ez is kell feltétlen nekik...

Annyira, hogy tegnap este újra kérték, én jobb hívján már csak röhögök a Dune béna supportján :D

Szombaton visszavittem (Dunakesziről Alleehoz XI.ker). Először csak nézett a srác, de azt mondták a szervízbe tudják csak beadni. HÉTFŐN ugye. Erre kicsit pipa lettem már, persze elregéltem ezt a kedves "törvény által kötelesek cserélni jóra" szövegedet, de azt mondták ez egyrészt nem így működik, másrészt fizikálisan nem is volt benn egy darab sem, csak a központi raktárban. Na mondom az kizárt, hogy én tovább szívjak és még várjak. Erre azt mondta a srác, hogy azt tudja csinálni, hogy mivel rendeltem online, visszaadja a pénzt, és hétfőre rendel másikat.
Kipróbálni viszont NEM lehet ott, mert nincs mire kötni, úgyhogy ez a tipped sem ér sokat sajnos.
Visszajöttem tehát hétfőn (újra Dunakesziről Alleehoz XI.ker, harmadszor :lol: ), és elvittem egy másikat. Zsákbamacska.
Mivel emlékszem az előző darab csomagolására, több, mint valószínű, hogy újracsomagoltat kaptam. Még láttam is foltokat az előlapon. (A tartozékok furi mód origik voltak.) De mivel működik, erre már csak tojni vagyok muszáj.

De mit is morgok itt, "két kattintás, max. 3 perc", ugye? :D

A lejátszó amúgy bejön, van persze pro meg contra is. Ami a képet illeti, 1080p esetében a Popcorn azért még jobb, de a Himedia-n túltesz, és amit 4K HDR-nél nyújt a Dune HD 4K Pro, az bejön. HDR-hez innentől ezt ajánlom (noha a Dune support egy LOL). A 12 bites felkonvertálása amúgy hibás (színsávos/banding), pedig 65ZD9-em van, szóval képes fogadni, és a Pana UB700 UHD lejátszóm is 12 bites YUV444-re konvertál (vagy RGB-re), az bezzeg referenciaszintű.
Krisz1980

HozzászólásSzerző: Kyle » 2018.07.21. 11:57

Krisz1980 írta:...kérték azt a béna debug file-t is...

Nem tudtam eddig, hogy ez is kell feltétlen nekik, de módosítottuk a leírásunkat ennek megfelelően most.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Krisz1980 » 2018.07.20. 22:34

maxhim írta:ők tehetnek a legkevésbé egy csomó dologról....

Ez a fórum teljesen pozitív, kaptam választ, segítséget, még cikket is írtak. Egy szavam nem lehet. Azt is pontosan tudom, hogy hiába jó egy márka, lehet pocsék a support, és fordítva is igaz. A Popcornról is tudom, hogy első körben tiszta bugos egy új modell, a supportjáról fogalmam sincs milyen. A firmware frissítések után már szupi.
Ami a Dune supportot illeti, nem értettem első körben miért csak (majdnem) délben reagálnak, mikor már másodszorra írok. "Kyle" azt írta időeltolódás, rendben... viszont én azonnal pár percre rá visszaküldtem nekik a kért generált debug file-t, aztán pár órára rá újból. Erre 5-6 órára rá jön ez a szűkszavú székely-vicces stílus:
Hello, hétfőn segítünk
Kb. mintha egy elsős viberezne. Ráadásul ismerik a hibát, három kattintás lenne. De biztosan ma van a hivatalos nemzetközi nem-dolgozunk nap, plusz még a hétvége is.

És kicsit ON is:
A frissítés (Dune HD Pro 4K) pofonegyszerűen ment wifin. Himedian pl. kicsit bajlódtam, magától nem is ismeri fel online, csak ha pendrivra teszem, a Popcornban meg nincsen wifi.
Krisz1980

Következő

Vissza: Firmware-frissítések