Pro 4k Plus II NFS beállítása

A Pro 4K Android operációs rendszeréből, processzorából és egyedi csatlakozóiból következő kérdések és problémák topikja.

Re: Pro 4k Plus II NFS beállítása

HozzászólásSzerző: Kyle » 2021.01.21. 18:41

Zsolesz74 írta:Viszont ezen a lejátszón nem tudom miért, de a beállítás után a könyvtárban az üzenet...

Nézd át EZT a topikot, szerintem a legutolsó posztokban pont ilyen problémáról volt szó. Folytassuk ott! Egyébként semmit nem kell másként állítani a NAS-on, mint annó a Popcornhoz.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

Pro 4k Plus II NFS beállítása

HozzászólásSzerző: Zsolesz74 » 2021.01.21. 14:26

Sziasztok!

Karácsony előtt vettem meg a Pro 4k Plus II lejátszót. Egy Popcorn C-200-at cseréltem.
Mindig NFS-t használtam a NAS-sal (Synology) való adatátvitelhez, jobb, gyorsabb és stabilabb a kapcsolat.
Viszont ezen a lejátszón nem tudom miért, de a beállítás után a könyvtárban az üzenet:
(nincs megjeleníthető elem)

NFS hozzáférés a teljes tartományra kiterjesztve, illetve a DUNE IP-re is külön. (Próbáltam mindkettőt külön-külön is)
A nem privilegizált portok támogatva.

A beállításokat a korábbiaknak, illetve a neten talált összes feljegyzésnek megfelelően megpróbáltam.
Szóval most tőletek várnék segítséget, mivel ez az első DUNE terméken, hátha valamit nem (jól) állítottam be.

A lejátszó fix IP-n fut, a NAS szintén, router nem szűri a belső portokat, nincs menedzselhető készülék a rendszerben.

Köszi
Zs.
Zsolesz74

Vissza: Pro 4K (Plus) specifikus kérdések