Zorró írta:...és mint már említettem, ugyanezt produkálta az üzletben, azaz egy másik technikai rendszerben történt próbán is.
Tudnál adni egy fájlt, amin bármikor reprodukálható a probléma?
Zorró írta:...és mint már említettem, ugyanezt produkálta az üzletben, azaz egy másik technikai rendszerben történt próbán is.
Korábban nem jött elő. Ugyanebbe a műszaki technikai környezetbe (HDMI kábelek,TV,erősítő, hálózat, usb-tárhely ugyanaz) behelyettesítem a Solo 4K-t és/vagy a Real Box 4K-t, kifogástalan a lejátszás.Kyle írta:Ez az akadozás eddig (2 év alatt) még nem jött elő korábban?
Zorró írta:...Kisebb felbontású tartalmaknál (720p,1080p) még a kép is elsötétül, fekete lesz...
Zorró írta:...Kipróbáltuk a forgalmazónál...
MasterDj írta:...A kritikus film ott pl csak 40-et mért ha mond ez valamit...
Kyle írta:MasterDj írta:Valaki írta még korábban hálózatról kellene filmezni...
Nem ezt írtam egészen. Nem akadozhat USB-ről sem és hálózatról sem egy normális kódolású film, ha nincs gond a lemezzel, fájlrendszerrel, vagy hálózattal. Nem csak NAS-ról, de számítógépről is lehet lejátszani hálózaton keresztül, a régi modellek részletes magyar kézikönyvében megtalálod, hogyan. De nem ez a megoldás semmire, illetve max. arra, ha egy USB-s HDD-t olvas valamiért lassan. De az olvasási teszt (POP UP MENU gombra) ezt megmutatja, ha így van.
MasterDj írta:Valaki írta még korábban hálózatról kellene filmezni...
Vissza: Pro 4K (Plus) specifikus kérdések
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég