Fájl megjelölés

A Pro 4K Android operációs rendszeréből, processzorából és egyedi csatlakozóiból következő kérdések és problémák topikja.

Re: Fájl megjelölés

HozzászólásSzerző: Kyle » 2019.03.19. 11:59

anda1 írta:... vagy megnézés után a lejátszó automatikusan megjelölte...

Illene magától nézettnek jelölnie a Dune-nek is, de jelenleg nincs ilyen funkció még. Viszont azt megjegyzi, hogy hol hagytad abba a lejátszását, így nem állna semmiből, hogy valahol mutatná is még a fájlböngészőben. Mondom nekik, hogy „követelik” ezt a funkciót a vevőink :)
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: anda1 » 2019.03.19. 08:48

Valószínű félre értettem ezt a "megjelölés" funkciót. Arra gondoltam, hogy mint minden előző média lejátszómnál és a tévékbe építetteknél is volt egy funkció amivel "megnézettként" lehetett egy filmet vagy sorozatrészt megjelölni, vagy megnézés után a lejátszó automatikusan megjelölte, általában egy pipa került a fájl mellé. Azt hittem, hogy a Dunenél ez az, de igazad van ez csak a másoláshoz van. Ez az első Dune lejátszóm így nem tudtam, hogy a többinél is így van. Kár mert hasznos funkció lenne főleg a sorozatoknál. De az is lehet, hogy az előzőeknél a Kodiban volt ilyen és itt lenne ha használnám a Kodit, de csak ezért nem akarom használni.
anda1

HozzászólásSzerző: Kyle » 2019.03.18. 15:26

Mi az a fájl megjelölése? Másoláshoz lehet megjelelölni, de nem tudom, Te mire gondolsz. De bizonyosan nem a Pro 4K egyedi képessége, így nem ide kellene írni erről.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

Fájl megjelölés

HozzászólásSzerző: anda1 » 2019.03.18. 14:27

Ha megjelölök egy fájl és másnap bekapcsolom a gépet a megjelölés eltűnt a fájl mellől.
És kiderült, hogy minden megjelölt fájl mellől eltűnt.
Lehet ezen valamit változtatni?
anda1

Vissza: Pro 4K (Plus) specifikus kérdések