Dune HD Pro 4K Plus

A Pro 4K Android operációs rendszeréből, processzorából és egyedi csatlakozóiból következő kérdések és problémák topikja.

Re: Dune HD Pro 4K Plus

HozzászólásSzerző: Kyle » 2019.07.16. 10:30

MasterDj írta:...nem találok róla semmi leírást sehol...

1. Vagy csak nem tudod, hol érdemes keresni. Mert OTT van az aktuális modellek kézikönyvei között, ráadásul első helyen.
2. Amikor menüvel indulna egy lemez, meg kell adni a lejátszó régiókódját, mint egy normál asztali BD-lejátszónál is. Európa a B régió, ha nem nyomkodsz más gombot betöltés alatt, vagy amikor kiírja ezt, akkor a B régiókóddal indul el. De ha a lemez, amiről a fájl készült, nem európai, akkor a megfelelő régiót kellene kiválasztani itt az indításkor, különben nem biztos, hogy engedélyezve van az adott film másik területen való lejátszása. Ha a Beállításoknál azt állítod be, hogy kérdezzen rá indításkor a lejátszási módra, akkor 3 lehetőséged lesz: menüvel, lite módban vagy böngészés, amikor is bármelyik videó fájl kiválasztható a film fájlstruktúrájából.
3. Ez még nem állítható, ahogy pl. a hangszinkron korrekciója sem, de hamarosan.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

Dune HD Pro 4K Plus

HozzászólásSzerző: MasterDj » 2019.07.16. 10:10

Üdv!

Most vásároltam a Dune HD Pro 4K Plus készüléket. Nos több dologban is falakban ütköztem. Elvégeztem az üzembe helyezést utána pedig beállítgattam a készüléket. A problémáim a következők lennének.
1. AirMouse Bluetooth-os távirányítót nem birom hadra fogni. Fogalmam nincs hogy kell nem találo króla semmi leírást sehol.
2. Nos amiért elsősorban vettem a BD menü kezelés amit nem birok elő csalni vele. Több olyan filmem is van amiben van 100% menü és semmi. A beállításokban is csináltam olyat egyből úgy inditsa el de akkor sem csinálja. Valami régiót mutat a,b,c de az sem nagyon hozza elő. ha meg kérdezzen rá beállításon van akkor meg csak lite inditás vagy megnyitás ami a fálj szerkezetét hozza elő a filmnek. tehát nem bírtam még egy menüt sem elő hozni vele.
3.Nem lehet azt beállítani valahol ha inditok egy filmet azt mindig magyar hanggal inditsa el? Ne nekem kelljen mindig be állítani az audió gombbal és a listáról kiválasztani?

Hirteln ennyi jutott eszembe köszönöm előre is a segítséget...
MasterDj

Előző

Vissza: Pro 4K (Plus) specifikus kérdések