Hivatalos firmware ?

A Pro 4K Android operációs rendszeréből, processzorából és egyedi csatlakozóiból következő kérdések és problémák topikja.

Re: Hivatalos firmware ?

HozzászólásSzerző: xxZSOLTxx » 2018.10.30. 14:46

Kyle írta:
xxZSOLTxx írta:...van ilyen lan-os szerveres megoldás dune-on külső alkalmazás nélkül ?

Nem értem a kérdést szerintem. Egy NAS-ról (pl. Synology) tökéletesen játszik a saját lejátszó NFS-en, generálja a jukeboxot, stb. Nem is érdemes máshogy mozizni manapság. Vagy mire gondolsz „szerveres megoldás”-ra?

Igen úgy szeretnék filmezni hogy ne kelljen merevlemezt csatlakoztatni a lejátszóhoz hanem ami a számítógépemen van film azokat lássa a dune hd . ezt hogy tudnám megoldani?
xxZSOLTxx

HozzászólásSzerző: Kyle » 2018.10.30. 13:25

xxZSOLTxx írta:...van ilyen lan-os szerveres megoldás dune-on külső alkalmazás nélkül ?

Nem értem a kérdést szerintem. Egy NAS-ról (pl. Synology) tökéletesen játszik a saját lejátszó NFS-en, generálja a jukeboxot, stb. Nem is érdemes máshogy mozizni manapság. Vagy mire gondolsz „szerveres megoldás”-ra?
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: xxZSOLTxx » 2018.10.30. 13:01

Kyle írta:Ha a Play Store-os, Androidos Plex-re gondolsz, azt nem hiszem, hogy érdemesebb lenne használni, mint a saját lejátszóját és jukeboxát, de kipróbálhatjuk.

van ilyen lan-os szerveres megoldás dune-on külső alkalmazás nélkül ?
xxZSOLTxx

HozzászólásSzerző: xxZSOLTxx » 2018.10.30. 13:00

JrCsG írta:Úgy emlékszem, hogy PLEX-en keresztül nem megy ki a DTS stb. mintha korlátozva lenne a Dune-n, de lehet már keverem valamivel...

a 7.1 -et is kiviszi elvileg ...
xxZSOLTxx

HozzászólásSzerző: Kyle » 2018.10.30. 10:16

nemduma írta:Azt, hogy felesleges kérni ilyesmit úgy érted, hogy valószínűleg dolgoznak már a megvalósításán?...

Igen, már tudnak azokról a gondokról, amire ezt írtam. A feliratokat szerintem egy KODI letölti neked a megfelelő pluginnel (vár akkor már számítógéppel könnyebb a megfelelőt megtalálni), utána meg lejátszhatod a saját lejátszóval is. De rákérdezek, mik a tervek ezen a téren. Szerintem nem sokan akarnak már ilyet, mert elérhető kb. minden magyar beágyazott felirattal vagy mellé tett feliratfájllal, csak persze jó helyen kell keresni.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Kyle » 2018.10.30. 10:14

xxZSOLTxx írta:Ebben igazad lehet viszont most néztem h a Dune-ra is letölthető a PLEX média szerver alkalmazása...

Ha a Play Store-os, Androidos Plex-re gondolsz, azt nem hiszem, hogy érdemesebb lenne használni, mint a saját lejátszóját és jukeboxát, de kipróbálhatjuk.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: JrCsG » 2018.10.30. 08:01

xxZSOLTxx írta:
Kyle írta:Persze, „csak” egy eARC-ot tudó erősítő és tévé kell hozzá. Meg utána arra ügyelni, hogy ne akarjál mondjuk ISO fájlokat vagy Blu-ray/4K Blu-ray mappákat lejátszani. És ne akarj jukeboxot látni. És Blu-ray menüt. És ha gond van mondjuk bizonyos feliratokkal, fájlformátumokkal, akkor ne számíts arra, hogy javítva lesz a firmware-ben, hanem kezdj el gyűjteni a következő évi modellre a tévé gyártójától. Kb. ezek a hátrányok maradtak, ha ha csak filmlejátszásra használnád az eszközt. Ha másra is, akkor még sorolhatnám. De bizonyosan nincs mindenkinek médialejátszóra szüksége, nincs ezzel semmi gond.

Ebben igazad lehet viszont most néztem h a Dune-ra is letölthető a PLEX média szerver alkalmazása úgyhogy frankon tudom használni a szerveres dolgot a Dune-on is úgyhogy igazából meg is oldódott a probléma így.

Úgy emlékszem, hogy PLEX-en keresztül nem megy ki a DTS stb. mintha korlátozva lenne a Dune-n, de lehet már keverem valamivel...
JrCsG

HozzászólásSzerző: nemduma » 2018.10.30. 00:53

Kyle írta:
nemduma írta:Tudtok arról, hogy milyen FW fejlesztési tervek vannak a jövőben?...

Ezek nem publikus infók, és mi is csak alkalomszerűen, egy-egy dologról tudunk. Amik hiányoznak, azt írjátok meg, mi továbbítjuk. Olyat felesleges kérni (csak ilyeneket írtál), amik a linuxos modellekben megvannak, mert azok csak azért hiányoznak az Androidosból, mert MÉG nincsenek készen. A feliratoknál nem általában igaz szerintem, hogy nem tűnnek el, bizonyos esetekben van ilyen hiba, de erről is tudnak.

Szia!
Azt, hogy felesleges kérni ilyesmit úgy érted, hogy valószínűleg dolgoznak már a megvalósításán? Egyébként ezek az apróságok kellenének a boldogságomhoz. :) Számomra tökéletes lejátszó lenne, ha működnének ezek.
Ja! És még egy. :) Feliratkeresés és letöltés. Lécci, lécci! :)
nemduma

HozzászólásSzerző: xxZSOLTxx » 2018.10.29. 23:00

Kyle írta:Persze, „csak” egy eARC-ot tudó erősítő és tévé kell hozzá. Meg utána arra ügyelni, hogy ne akarjál mondjuk ISO fájlokat vagy Blu-ray/4K Blu-ray mappákat lejátszani. És ne akarj jukeboxot látni. És Blu-ray menüt. És ha gond van mondjuk bizonyos feliratokkal, fájlformátumokkal, akkor ne számíts arra, hogy javítva lesz a firmware-ben, hanem kezdj el gyűjteni a következő évi modellre a tévé gyártójától. Kb. ezek a hátrányok maradtak, ha ha csak filmlejátszásra használnád az eszközt. Ha másra is, akkor még sorolhatnám. De bizonyosan nincs mindenkinek médialejátszóra szüksége, nincs ezzel semmi gond.

Ebben igazad lehet viszont most néztem h a Dune-ra is letölthető a PLEX média szerver alkalmazása úgyhogy frankon tudom használni a szerveres dolgot a Dune-on is úgyhogy igazából meg is oldódott a probléma így.
xxZSOLTxx

HozzászólásSzerző: Kyle » 2018.10.29. 11:24

xxZSOLTxx írta:...köszönöm akkor mégsem mondtam hülyeséget :)

Persze, „csak” egy eARC-ot tudó erősítő és tévé kell hozzá. Meg utána arra ügyelni, hogy ne akarjál mondjuk ISO fájlokat vagy Blu-ray/4K Blu-ray mappákat lejátszani. És ne akarj jukeboxot látni. És Blu-ray menüt. És ha gond van mondjuk bizonyos feliratokkal, fájlformátumokkal, akkor ne számíts arra, hogy javítva lesz a firmware-ben, hanem kezdj el gyűjteni a következő évi modellre a tévé gyártójától. Kb. ezek a hátrányok maradtak, ha ha csak filmlejátszásra használnád az eszközt. Ha másra is, akkor még sorolhatnám. De bizonyosan nincs mindenkinek médialejátszóra szüksége, nincs ezzel semmi gond.
Kyle
Adminisztrátor

ElőzőKövetkező

Vissza: Pro 4K (Plus) specifikus kérdések