Hivatalos firmware ?

A Pro 4K Android operációs rendszeréből, processzorából és egyedi csatlakozóiból következő kérdések és problémák topikja.

Re: Hivatalos firmware ?

HozzászólásSzerző: xxZSOLTxx » 2018.11.03. 16:10

Kyle írta:
xxZSOLTxx írta:...a manage users-nél nem tudom hozzáadni a felhasználóm sehogy.

Ott valóban van valami programhiba emlékeim szerint, de előbb-utóbb sikerül. Én írtam a cikket és működött.

Na sikerült megcsinálnom igazából nem kellett hozzá semmiféle külső program annyit kellett csinálnom hogy az iMac-en bekapcsoltam a fájlmegosztás SAMBA szerveren keresztül opciót a dune hd-én az új hálózat létrehozásánál megadtam az IP címet a könyvtár nevét a felhasználónevet és jelszót és tökéletesen látja a számítógépem mappáit és akadásmentesen játssza le a filmeket .
xxZSOLTxx

HozzászólásSzerző: Kyle » 2018.11.03. 11:01

xxZSOLTxx írta:...a manage users-nél nem tudom hozzáadni a felhasználóm sehogy.

Ott valóban van valami programhiba emlékeim szerint, de előbb-utóbb sikerül. Én írtam a cikket és működött.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Kyle » 2018.11.03. 11:00

csabronc írta:...Itt találod a részletes leírását a Synology beállításának a Pro 4K-hoz: (moderálva)

Kérlek, ne linkelj más fórumokat, főleg, hogy már megválaszoltuk a kérdést!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: xxZSOLTxx » 2018.11.03. 01:06

Kyle írta:
xxZSOLTxx írta:...Sajnos én ehhez teljesen hülye vagyok nem tudom hogy kell beállítani de én úgy szeretném megcsinálni h a Dune -on tudjak böngészni a Mac számítógépen tárolt fájlok között

Nem gondolom, hogy egy magyar nyelvű, képernyőfotóval illusztrált, lépésről lépésre vezető leíráshoz hülye lennél. De ha Mac-ről akarsz lejátszani, akkor a Mac-en a Windows-os fájlmegosztást kell bekapcsolni. ITT leírtuk lépésről lépésre, nem lehet, hogy ne legyen érthető és ez alapján elvégezhető. A kézikönyvből pedig nem az NFS, hanem az SMB lejátszást kell elolvasnod (egy oldalon vannak szerintem).

Köszi megnéztem le is töltöttem a programot amit írnak de egyszerűen nem tudom beállítani...
a manage users-nél nem tudom hozzáadni a felhasználóm sehogy.
Hagyom a fenébe majd használom a plex-et.
xxZSOLTxx

HozzászólásSzerző: xxZSOLTxx » 2018.11.03. 01:02

csabronc írta:Itt találod a részletes leírását a Synology beállításának a Pro 4K-hoz: (moderálva)

nekem iMacem van ez win-hez való de köszi .
xxZSOLTxx

HozzászólásSzerző: csabronc » 2018.11.03. 00:35

xxZSOLTxx írta:
Kyle írta:
xxZSOLTxx írta:...van ilyen lan-os szerveres megoldás dune-on külső alkalmazás nélkül ?

Nem értem a kérdést szerintem. Egy NAS-ról (pl. Synology) tökéletesen játszik a saját lejátszó NFS-en, generálja a jukeboxot, stb. Nem is érdemes máshogy mozizni manapság. Vagy mire gondolsz „szerveres megoldás”-ra?

Igen úgy szeretnék filmezni hogy ne kelljen merevlemezt csatlakoztatni a lejátszóhoz hanem ami a számítógépemen van film azokat lássa a dune hd . ezt hogy tudnám megoldani?

Itt találod a részletes leírását a Synology beállításának a Pro 4K-hoz: (moderálva)
csabronc

HozzászólásSzerző: Kyle » 2018.10.31. 10:37

xxZSOLTxx írta:...Sajnos én ehhez teljesen hülye vagyok nem tudom hogy kell beállítani de én úgy szeretném megcsinálni h a Dune -on tudjak böngészni a Mac számítógépen tárolt fájlok között

Nem gondolom, hogy egy magyar nyelvű, képernyőfotóval illusztrált, lépésről lépésre vezető leíráshoz hülye lennél. De ha Mac-ről akarsz lejátszani, akkor a Mac-en a Windows-os fájlmegosztást kell bekapcsolni. ITT leírtuk lépésről lépésre, nem lehet, hogy ne legyen érthető és ez alapján elvégezhető. A kézikönyvből pedig nem az NFS, hanem az SMB lejátszást kell elolvasnod (egy oldalon vannak szerintem).
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: xxZSOLTxx » 2018.10.30. 19:09

Kyle írta:
xxZSOLTxx írta:Igen úgy szeretnék filmezni hogy ne kelljen merevlemezt csatlakoztatni a lejátszóhoz...

Pl. a Prime 3.0 kézikönyvét érdemes megnézni, a 36. oldalon egy Synology NAS-hoz való beállítás látható a képernyőfotón. ITT meg az van leírva, mit kell a Synology-n beállítani a megosztások NFS-en való elérhetőségéhez. Más NAS-oknál is hasonló lehet.

Sajnos én ehhez teljesen hülye vagyok nem tudom hogy kell beállítani de én úgy szeretném megcsinálni h a Dune -on tudjak böngészni a Mac számítógépen tárolt fájlok között
xxZSOLTxx

HozzászólásSzerző: Kyle » 2018.10.30. 15:39

xxZSOLTxx írta:Igen úgy szeretnék filmezni hogy ne kelljen merevlemezt csatlakoztatni a lejátszóhoz...

Pl. a Prime 3.0 kézikönyvét érdemes megnézni, a 36. oldalon egy Synology NAS-hoz való beállítás látható a képernyőfotón. ITT meg az van leírva, mit kell a Synology-n beállítani a megosztások NFS-en való elérhetőségéhez. Más NAS-oknál is hasonló lehet.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: nemduma » 2018.10.30. 15:04

Kyle írta:
nemduma írta:Azt, hogy felesleges kérni ilyesmit úgy érted, hogy valószínűleg dolgoznak már a megvalósításán?...

Igen, már tudnak azokról a gondokról, amire ezt írtam. A feliratokat szerintem egy KODI letölti neked a megfelelő pluginnel (vár akkor már számítógéppel könnyebb a megfelelőt megtalálni), utána meg lejátszhatod a saját lejátszóval is. De rákérdezek, mik a tervek ezen a téren. Szerintem nem sokan akarnak már ilyet, mert elérhető kb. minden magyar beágyazott felirattal vagy mellé tett feliratfájllal, csak persze jó helyen kell keresni.

Köszi a választ. A letöltés nem kritikus hiány. A beállítható alapértelmezett hang és feliratnyelv vagy a külső felirat bekapcsolás, már jobban hiányzik. :)
nemduma

Következő

Vissza: Pro 4K (Plus) specifikus kérdések