hiba,összetörik kép

A Pro 4K Android operációs rendszeréből, processzorából és egyedi csatlakozóiból következő kérdések és problémák topikja.

Re: hiba,összetörik kép

HozzászólásSzerző: hajdup » 2020.11.28. 23:16

Kyle írta:
hajdup írta:találkozott már valaki olyan problémával, hogy összetörik a kép, elmegy visszajön?...

Én ilyet nem láttam, illetve nem tudom elképzelni, mit jelent az „összetörik”. Egy hibás HDMI kábel okozhat olyat, hogy bekockásodik a kép, lefagy, ha nem jut át rajta folyamatosan az adat. Régebbi firmware-t felesleges, mert nincs ilyen gond a legújabbal sem. Max. az aktuális firmware-t lehetne újratelepíteni, de ez nekem kábelhibának tűnik.

Köszi, több kábelt kipróbáltam, a recovery menüben pl. jó a kép, de az összetört kép mellett be is van lassúlva , telefonos appról tudom vezérelni,de úgyis lassú. Beszéltem a media-doctor-al valószínű memória hiba és nem éri meg megcsináltatni (persze megnézetem), mondjuk gáz, hogy ennyit bírt. A Dune Bd Prime 3.0-ám tökéletesen működik.

Ilyen a kép, lehet, rosszul fogalmaztam, hogy "összetörik".

http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?fil ... 9dune2.jpg
hajdup

HozzászólásSzerző: Kyle » 2020.11.28. 22:03

hajdup írta:találkozott már valaki olyan problémával, hogy összetörik a kép, elmegy visszajön?...

Én ilyet nem láttam, illetve nem tudom elképzelni, mit jelent az „összetörik”. Egy hibás HDMI kábel okozhat olyat, hogy bekockásodik a kép, lefagy, ha nem jut át rajta folyamatosan az adat. Régebbi firmware-t felesleges, mert nincs ilyen gond a legújabbal sem. Max. az aktuális firmware-t lehetne újratelepíteni, de ez nekem kábelhibának tűnik.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: hajdup » 2020.11.27. 20:22

usb-ről nem sikerült, a telefonos appról, gyári beállítások visszaállítása, de nem segített össze van törve a kép, és szaggat a menü, a telefonos appal tudom valamennyire vezérelni.
hajdup

hiba,összetörik kép

HozzászólásSzerző: hajdup » 2020.11.27. 19:20

Üdv,

találkozott már valaki olyan problémával, hogy összetörik a kép, elmegy visszajön? Egy reset után jó lett, de most megint előjött és annyira össze van törve a kép és be van lassulva a menü, hogy abból nem tudom újra telepíteni. Tegyek fel usb-ről egy régebbi firmware-t?

Köszi
hajdup

Vissza: Pro 4K (Plus) specifikus kérdések