nemduma írta:Kyle írta:nemduma írta:...egyes MKV file-okban látszanak a chapter nevek, máshol meg nem...
Ez bizonyosan nem Pro 4K (plus) specifikus kérdés, így nem itt a helye. De vélhetően a konténerverziótól függhet, meg kellene nézni mondjuk a Mediainfo nevű programmal, mi a különbség a két MKV között.
Szia! Nem nagyon tudom megállapítani köztük a különbséget. Legalább is nem sok infót látok a konténer verziójáról. Mindkettőt újramuxoltam a 4.0-as mkvmerge-el, így elvileg a konténer verzió ugyanaz. Az eredmény ugyanaz. Csak egy vonalka a chapter nevek helyett. Próbáltam kézzel újra beírni, hogy ne az eredeti chapter objektumot vigye tovább a muxolt konténer, de így is ugyanaz a szitu.
Kyle írta:nemduma írta:...egyes MKV file-okban látszanak a chapter nevek, máshol meg nem...
Ez bizonyosan nem Pro 4K (plus) specifikus kérdés, így nem itt a helye. De vélhetően a konténerverziótól függhet, meg kellene nézni mondjuk a Mediainfo nevű programmal, mi a különbség a két MKV között.
nemduma írta:...egyes MKV file-okban látszanak a chapter nevek, máshol meg nem...
Vissza: Pro 4K (Plus) specifikus kérdések
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég