Szerző: jaszay » 2019.01.19. 14:58
Sziasztok,
2 különböző USB HDD-t (maxtor 4TB, samsung 2TB; mindkettő USB3) is ráraktam, és ugyanaz a jelenség
- egyetlenegy filmet se tudok végignézni, mert kidobja véletlenszerű időközönként ezt az ablakot, hogy "Storage detected", ha ezt bezárom, akkor utána általában nem tudja folytatni onnan, ahol abbamaradt a lejátszás
itt nem az lehet a probléma, hogy megszakad a kapcsolat az USB egységgel, ezért kiírja, hogy észlelt egyet, mert lejátszás közben rádugtam a másikat, és nem szólt semmit, hogy van egy új USB, hanem kb egy óra múlva feldobta az ominózus ablakot; lejátszás közben mindig arra az USB-re rakja ki az ablakot, amelyikről a lejátszás történik
- mindenféle filmet szaggat, még a 720p-t is (nem folyamatosan, de időnként látható, hogy a lejátszás megakad egy pillanatra-), 2160p gyors képsor, pl egy szörföző ember éppen meglovagol egy hullámot (közelről mutatják és gyors a mozgás), a lejátszás teljesen élvezhetetlen, annyira szaggat
Elvileg nem sok mindent piszkáltam a beállítások között, első bekapcsolás után elfogadtam amit felkínált, aztán az
android beállításoknál állítottam a HDMI Rx-et 1.4-ről 2.0-ra és a HDMI-CEC-et, mert az kell, hogy tv távirányítóval tudjak navigálni a Dune-ben
Kipróbáltam többféle videolejátszót is, Dune, MX player, egyéb 4k android player-ek, nem tapasztaltam különbséget a lejátszás minőségét illetően.
A TV-hez a dobozban lévő HDMI-vel van csatlakoztatva, a tv típusa Samsung UE65NU8002
Bármilyen segítség jól jönne, mert ezek a hibák teljesen élvezhetetlenné teszik a mozizást.
Üdv,
Jászay György