Dune HD Pro 4K kezelési leirás

A Pro 4K Android operációs rendszeréből, processzorából és egyedi csatlakozóiból következő kérdések és problémák topikja.

Re: Dune HD Pro 4K kezelési leirás

HozzászólásSzerző: Kyle » 2018.12.12. 15:43

Fisherman írta:...Sajnálattal nyugtáztam, hogy nincs hozzá magyar nyelvű kezelési útmutató...

De ez nem így van egészen. Az Android operációs rendszerhez nincs, de arról számtalan könyv kapható, egy telefonnál sem adnak róla leírást a készülék mellé. A Dune HD saját kezelőfelületéről (ami extra az Android fölött) természetesen van leírásunk a kezdetek óta, de ezt az előző hozzászólásomban ebben a topikban is leírtam, és linkeltem is. Pontosan ugyanúgy kell kezelni a Dune-öket sok éve. Ami a firmware-ek miatt változik vagy egyedi lenne, arról a frissítések topikjában mindig írunk (legutóbb ma, pl. a bizonyos gombokat érintő új funkciókról). Ezek ugye nem lehetnek benne egy kézikönyvben, mert időről időre változnak. hA mégis marad kérdés, annak tisztázásához egy teljes magyar nyelvű fórumot adtunk.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Fisherman » 2018.12.12. 15:12

Rendben értettem, köszönöm.
Fisherman

HozzászólásSzerző: kalimera » 2018.12.12. 12:28

@Fisherman

Ha az elérhető leírások alapján valamit nem tudsz megoldani, kérdezd meg, biztosan lesz olyan, aki segít.
kalimera

HozzászólásSzerző: maxhim » 2018.12.12. 10:31

Nincs. Ez több, mint furcsa, de elboldogulsz vele szerintem így is :)
Zidoo Z9X
Dune HD Pro 4K
X96Max Plus2 with CE
Amazon Fire TV Stick 4K MAX
maxhim

HozzászólásSzerző: Fisherman » 2018.12.12. 09:06

Sziasztok, a napokban vásároltam egy DUNE HD Pro 4K készüléket. Sajnálattal nyugtáztam, hogy nincs hozzá magyar nyelvű kezelési útmutató. Regisztráltam az imént és olvasgatom a fórumot. Ezzel a problémával kapcsolatosan ezt a beszélgetést találtam csak. Jól értelmezem az eddigiekből, hogy az általam vásárolt tipushoz nincs elérhető magyar nyelvű leírás? Azt látom,hogy régebbi tipusokhoz használható leírásokat linkeltetek be a válaszba.

Konkrét kérdésem az lenne, hogy a DUNE HD Pro 4K készülékemhez való magyar nyelvű leírás nem létezik?

Várom mielőbbi válaszotokat Tisztelettel!

Fisherman
Fisherman

HozzászólásSzerző: csab07 » 2018.11.01. 12:42

Köszönöm a gyors választ,elolvasom ezeket kézikönyveket,s ha valamit nem értek s nincs a forumban válasz,jelentkezem.Üdv:csab07
csab07

HozzászólásSzerző: Kyle » 2018.11.01. 11:07

csab07 írta:Üdv!Azzal a kéréssel fordulok önökhöz.hogy kerestem a termék támogatás oldalon a Dune HD Pro 4K tip.-hoz magyar kezelési leirást.de sajnos nem találtam,szeretném ha tudnák pótolni,mert ahol vettem, ott nem tudtak adni és átirányítottak önökhöz.Előre is köszönöm a választ.Üdv:Csaba

Ezt nagyon szomorúan hallom, hogy a viszonteladók nincsenek képben a kézikönyv kapcsán. A Pro 4K androidos oldalához nincs kézikönyvünk, az egy Android számítógép, azt tudja, amit az aktuális Android operációs rendszer. A Dune saját lejátszófelülete azt tudja, amit az összes eddigi Dune HD lejátszó, így a korábbi modellek kézikönyve érvényes rá is. ITT található a részletes kézikönyv, amiben pl. a hálózati lehetőségek (NFS, SMB) is ki vannak fejtve. ITT található a máig kapható linuxos modellek gyári kézikönyvének magyar változata, de semmi olyan nincs benne, ami miatt inkább ezt lenne érdemes letölteni, mint a korábbit, csak egy rövid kivonata kb. a réginek. Ha mégis marad olyan kérdés, ami a régi kézikönyv alapján nem egyértelmű, itt a fórum, ahol bátran lehet kérdezni, illetve keresni am ár feltett kérdések és a rájuk írt válaszok között.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

Dune HD Pro 4K kezelési leirás

HozzászólásSzerző: csab07 » 2018.10.31. 17:36

Üdv!Azzal a kéréssel fordulok önökhöz.hogy kerestem a termék támogatás oldalon a Dune HD Pro 4K tip.-hoz magyar kezelési leirást.de sajnos nem találtam,szeretném ha tudnák pótolni,mert ahol vettem, ott nem tudtak adni és átirányítottak önökhöz.Előre is köszönöm a választ.Üdv:Csaba
csab07

Vissza: Pro 4K (Plus) specifikus kérdések