Kyle írta:imre56 írta:...már csak a gép USB dokkolójára tudok tenni winchestert, máshova nem...
És nem lehet a két dokkolót a számítógéphez csatlakoztatni egyszerre, hogy közöttük gyorsan másolhass?
Visszatérve az akadáshoz, a problémás film a lejátszóra kötött USB-s háttértárról lejátszva nem akadozik?
Ez jó ötletnek tűnik, de még meg kell néznem, hogy van-e még fölösleges USB3 csatlakozási lehetőség a számítógépen. (12 éves asztali gépem van Windows7 oprendszerrel.)
Még nem próbáltam, mert a forrás winchester a számítógépbe van beépítve és még nem szereltem ki belőle. A számítógépen lejátszva tökéletesen működik.
Sajnos a pixelesedés még továbbra is fennáll. Más internetes fórumon olvastam, szintén erről a problémáról:
(link moderálva)
A topicban a #4354 hozzászólásban hasonló problémával szembesült az illető.
A #4361 hozzászólásban Ő is említést tesz a "Szamba gyors elérési lehetőségéről", ami állítólag alapból tiltva van.
Tudtommal a gigabites hálózaton 125 Mb/sec adatsebesség is elérhető (ha nincs más letöltés folyamatban. pl. torrent). Én a torrentezést film nézés közben le szoktam állítani, hogy ne szívja le a hálózatot.) Ezért is csodálkozom azon, hogy a 30 MB/sec sebességet elegendőnek tartod vezetékes adatátvitel esetén.
Kisebb bitrátájú filmekkel semmi gondom nincs.
Továbbra is érdekelne, hogy hol lehet beállítani a
"Szamba gyors elérése" lehetőséget a menüben. mert eddig nem találtam meg.
Elképzelhető, ha ez engedélyezve lesz, akkor megoldódik a probléma. Határozottan emlékszem, hogy ilyen lehetőséget eddig nem állítottam be a készüléken.