Jukebox használata

A Dune HD saját jukebox alkalmazásával kapcsolatos kérdések helye

Re: Jukebox használata

HozzászólásSzerző: Csabi1984 » 2023.12.31. 21:53

rolandx66 írta:
Kyle írta:
rolandx66 írta:Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogyan tudom a Jukebox-on belül úgy rendezni a borítókat, hogy pl. hozzáadás dátuma szerint rendezze sorba?

Szerintem sehogy nem tudod úgy rendezni. A fájlböngészőben tudod dátum szerint rendezni a listát.

Köszi a választ! Az nagyon sajnálatos...bízom benne, hogy egy frissítésbe majd bekerül ez az alapvető funkció is. Egyébként hibátlan lejátszó. (volt dolgom jó párral,tapasztalatból mondom)
Még egy kérdésem lenne.
Az automatikus könyvtár frissítésre van valahogy lehetőség?
Gondolok itt arra, hogy ha egy új pl. film letöltődik az előzőleg már bescannelt mappába, akkor azt automatikusan beolvassa és megjeleníti a Jukebox-ban, így mellőzve a "szkennelés indítása" kérését manuálisan minden letöltött film után.

Ezt én is szeretném ha jukebox képes lenne figyelni a tartalomváltozást és ne csak manuális legyen :)
Csabi1984

HozzászólásSzerző: rolandx66 » 2023.12.29. 12:44

Kyle írta:
rolandx66 írta:Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogyan tudom a Jukebox-on belül úgy rendezni a borítókat, hogy pl. hozzáadás dátuma szerint rendezze sorba?

Szerintem sehogy nem tudod úgy rendezni. A fájlböngészőben tudod dátum szerint rendezni a listát.

Köszi a választ! Az nagyon sajnálatos...bízom benne, hogy egy frissítésbe majd bekerül ez az alapvető funkció is. Egyébként hibátlan lejátszó. (volt dolgom jó párral,tapasztalatból mondom)
Még egy kérdésem lenne.
Az automatikus könyvtár frissítésre van valahogy lehetőség?
Gondolok itt arra, hogy ha egy új pl. film letöltődik az előzőleg már bescannelt mappába, akkor azt automatikusan beolvassa és megjeleníti a Jukebox-ban, így mellőzve a "szkennelés indítása" kérését manuálisan minden letöltött film után.
rolandx66

HozzászólásSzerző: Kyle » 2023.12.27. 12:55

Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: rolandx66 » 2023.12.26. 11:41

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogyan tudom a Jukebox-on belül úgy rendezni a borítókat, hogy pl. hozzáadás dátuma szerint rendezze sorba?
Nem találtam olyan opciót, ahol a rendezési szempontokat tudom állítani. Csak a nézetet lehet, de ott nincs ilyen lehetőség.
rolandx66

HozzászólásSzerző: rolandx66 » 2023.12.22. 10:25

Kyle írta:
rolandx66 írta:...„A lejátszási lista üres” üzenetet kapom és nem indul el a tartalom...

Ismert a probléma, az elérési útvonal megadásával van gond. Holnapra megnézem pontosan, de emlékeim szerint nem lehet / jel az útvonal végén. De azt rosszul csinálod, hogy linux (Android) alapú leátszóval egy linux alapú NAS-ról nem a linus NFS protokollján játszol le. ITT le van írva a Synology NFS beállítása, külön kitérve a Dune-ökre is, eszerint használd!

A leírások szerint haladtam és megoldódott a problémám, tökéletesen lejátszik mindent Jukebox-on keresztül is, most már NFS kapcsolattal 8-)
Még1x köszönöm a segítséged!
rolandx66

HozzászólásSzerző: rolandx66 » 2023.12.21. 22:26

Nagyon köszönöm! Értelmezni fogom amiket írtál és úgy állítom majd be.
rolandx66

HozzászólásSzerző: Kyle » 2023.12.21. 17:38

rolandx66 írta:...„A lejátszási lista üres” üzenetet kapom és nem indul el a tartalom...

Ismert a probléma, az elérési útvonal megadásával van gond. Holnapra megnézem pontosan, de emlékeim szerint nem lehet / jel az útvonal végén. De azt rosszul csinálod, hogy linux (Android) alapú leátszóval egy linux alapú NAS-ról nem a linus NFS protokollján játszol le. ITT le van írva a Synology NFS beállítása, külön kitérve a Dune-ökre is, eszerint használd!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: rolandx66 » 2023.12.21. 16:23

Kedves Szakértők! Újonnan vásárolt Dune HD Pro Vision 4K Solo készülékkel kapcsolatban lenne kérdésem.
Helyi hálózatban használom, egy Synology NAS-on tárolva a filmeket, SMB hálózati protokol kapcsolattal.
Ha a főmenüben a Forrásokból böngészem be a tartalmakat, akkor tökéletesen indítja és lejátsza…
Ha a Jukebox-on keresztül, akkor a Lejátszás gomb nyomása után “A lejátszási lista üres” üzenetet kapom és nem indul el a tartalom.
Érdekesség, hogy pl. ennél a filmnél, a minta, Sample file elindul Jukebox-on keresztül.
Várom mielőbbi segítségüket, előre is köszönöm!
rolandx66

HozzászólásSzerző: Kyle » 2022.04.07. 10:49

wizoli írta:Melyik a legszerencsésebb elnevzés a fájloknál?

A gyári leírás szerint: link...
Tehát filmeknél „film_lehetőleg_angol_címe (évszám).kiterjesztés”. A megjelenés évszáma ott fontos, ahol az adott címen több film is kijött a múltban, ez alapján tudja a program, melyikről van szó.
Sorozatoknál: „sorozat_lehetőleg_angol_címe.SxxEyy.kiterjesztés”, ahol xx az évad sorszáma két számjeggyel, yy az epizód sorszáma az évadon belül.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: wizoli » 2022.04.07. 09:03

aspius írta:
wizoli írta:Melyik a legszerencsésebb elnevzés a fájloknál?
Mert ez nem annyira jött be neki:
évszám szóköz kötőjel szóköz eredeti cím

Hello,
én a következők szerint neveztem el a filmeket / sorozatokat és teljesen jól működik:

a.bridge.so.far.mkw

mayor.of.kingstown.S01E01.mkv és így tovább...

hello

Köszi! Kipróbálom. Esetleg a végére teszek évszámot, szeretem ha ott van.
wizoli

Következő

Vissza: My Collection jukebox