S/PDIF

Csak a Duo 4K hardverével összefüggő kérdések helye, tehát olyan problémákat várunk ide, amelyek vélhetően a többi Dune HD modellen nem létezhetnek

Re: S/PDIF

HozzászólásSzerző: Kyle » 2017.10.29. 17:14

bodnapet írta:Azt gondoltam a korábban leírtak alapján, hogy csak bedugom és működik...

De igen. Nincs semmilyen korlát, amit a szabvány enged (24-bit, 192 kHz, 2 csatorna), az működik is. Próbáltál bármi más eszközt csatlakoztatni már a DAC bemenetére? Akár számítógépet USB-n?
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: bodnapet » 2017.10.29. 15:06

Azt gondoltam a korábban leírtak alapján, hogy csak bedugom és működik. De nem. Egy Bluesound Node 2-es lejátszóról van szó, amit ha a házimozi erősítőm digital coax bemenetére dugok, tökéletesen működik. Ha a Dune-be, akkor néma csend. Jó lenne tudni, hogy van-e valami hardver korlát, ami csak bizonyos felbontást enged külső Dacként használva? Vagy valamit a hangbeállításoknál kell állítani?
bodnapet

HozzászólásSzerző: Kyle » 2017.10.29. 10:37

bodnapet írta:Sziasztok, sajnos én nem tudtam működésre bírni a DAC-ot...

Leírnád, hogy ezt mit jelent? Pontosan mit csináltál, mit reméltél és mi történt?
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: bodnapet » 2017.10.29. 08:10

Sziasztok, sajnos én nem tudtam működésre bírni a DAC-ot. Van valami trükk még a hangbeállításokban, amit át kell állítanom? Köszi, Péter
bodnapet

HozzászólásSzerző: sonywega » 2017.01.17. 12:25

Üdv!
Köszönöm a választ.Valóban működik,méghozzá nagyon jól!Rég használtam az SACD lejátszót és digitális kimenetről akartam hallgatni az sacd lemezt,ami természetesen nem lehetséges hiszen analóg.Elnézést kérek és köszönöm a felvilágosítást!
A CD-k viszont gyönyörűen szólnak!!!
ÜDV:sonywega!
sonywega

HozzászólásSzerző: Kyle » 2017.01.16. 19:22

sonywega írta:Szeretném az SACD Coax kimenetét használni...!

Azt mondja a Dune, hogy ha jelet érzékel a koax BEMENETEN, akkor automatikusan arra kapcsolja a DAC-ot. Szóval semmit nem kell állítani a menüben, működnie kell csak attól, hogy jelet adsz a DAC koax bemenetére. Holnap kipróbálom, de ha jól értem, ez Nálad nem működik?
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Kyle » 2017.01.12. 01:11

Tehát egy asztali SACD lejátszó digitális kimenetét kellene a Duo 4K coax bemenetére kötni, és a DAC-nak ezt megadni, mint forrást. Szerintem ez a jelenlegi firmware-ben nem lehetséges, beállítást nem látok erre, automatikusan meg gondolom nem működhet, illetve akkor arra már rájöttél volna. Megkérdezem a Dune-t, mi a helyzet ezzel.
Kyle
Adminisztrátor

S/PDIF

HozzászólásSzerző: sonywega » 2017.01.11. 13:41

Üdv!
Szeretném az SACD Coax kimenetét használni,hogy hallgatni tudjam ESS Sabre32 DAC-vel,de a digitális
hangkimenetnél nem tudom elérni,hogy engedélyezze azt próbáltam sok beállítást,de nem értem el eredményt!
A választ előre is köszönöm: sonywega!
sonywega

Előző

Vissza: Duo 4K specifikus kérdések