VXP probléma

Olyan problémák helye, amelyek a hardver vagy a szoftver miatt nem minden Dune HD lejátszót, csak – feltehetően – a Solo Lite-ot érintik

Re: VXP probléma

HozzászólásSzerző: Kyle » 2017.03.17. 10:34

Fycko19 írta:...Mellesleg a Solo 4K nem csinálja.Ha más is tapasztal ilyet akkor jelezze a forgalmazó felé vagy nem tudom még milyen módja van hogy eljusson a gyártóig.

Nem lehetséges, hogy két modellen másként működik. De tudunk a sötét részek villogásáról (épp Solo 4K-n fedeztük fel), illetve a gyártó is tud róla. Filmtől és a sötét részek kiemelésének mértékétől függ. Kapcsold ki a VXP-t, vagy vedd 0-ra a sötét kiemelést, ha ilyet nézel!
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

VXP probléma

HozzászólásSzerző: Fycko19 » 2017.03.16. 23:16

Ha be van kapcsolva a VXP áramkör,akkor elég sokszor vibrál a kép,kivilágosodik egy egy pillanatra aztán visszaáll.Olyan mint ha ki és bekapcsolna az áramkör.Az se sokat segít ha a VXP értékeket lecsökkentem,picit javul a dolog,de nem szűnik meg.
Az új firmware sem segített.Több Solo Litét is kipróbáltam és mindegyik csinálja,még a forgalmazónál is,de amíg egyedi a probléma addig nem tehetnek semmit.
Mellesleg a Solo 4K nem csinálja.Ha más is tapasztal ilyet akkor jelezze a forgalmazó felé vagy nem tudom még milyen módja van hogy eljusson a gyártóig.Biztos ki tudnák javítani.
Fycko19

Előző

Vissza: Solo Lite specifikus kérdések