Sziasztok!
Mivel nem találtam ennek a készüléknek külön témakört, ezért ide bátorkodtam írni. Nem tudom, hogy leírt problémák mennyire Lite specifikusak, nem használtam még soha Solo 4K-t. A készüléket HDMI kábellel csatlakoztatom a TV-hez, annak hangszóróját használom.
Több film hangja akadozik. Ezek mind 1,5Mbites DTS hangok. De sok hasonló hangú van, ami hibátlanul megy. Nem is jó szó az akadozik, inkább a kihagyogat és mellette néha zúg is egy fél másodpercet.
Akadt olyan filmem is (mkv) amit nem játszott le. Illetve elindul, de nincs kép, a hang és a felirat össze-vissza ugrál. Ezt a filmet korábban a WDTV Live simán vitte.
Ha automatikus felbontásra állítom a kimenetet (hogy a 4K@24p-t és a 1080@60p-t is le tudjam játszani), akkor az automatikus frekvenciaváltás több filmnél rosszul működik. Pl. 720@24p-s filmet 720@60Hz-en játszik le. Ha fixre állítom a kimeneti felbontást, akkor hibátlan.
A Lite-ra a legutolsó firmware a 160607_0250_r11, a 4K-ra már ennél újabbak is vannak, így nem tudom ezen hibák valamelyikét javították-e azóta.
Köszi!