Utólag telepíthető pluginok és alkalmazások-magyar nyelven

Re: Utólag telepíthető pluginok és alkalmazások-magyar nyelv

HozzászólásSzerző: mohilla » 2015.01.04. 18:18

Kyle írta:Megnézzük, de a Connecten sem működhet máshogy.

Köszönöm ha megnézzítek előre is.

Tamás
mohilla

HozzászólásSzerző: Kyle » 2015.01.03. 17:27

Megnézzük, de a Connecten sem működhet máshogy.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: astrago » 2015.01.03. 11:53

Passsz, el nem tudom képzelni hogy mi lehet nálad talán van olyan aki connectet használ és segít.Mindegyik plugin telepítésekor ezt csinálja vagy csak valamelyiknél?
astrago

HozzászólásSzerző: mohilla » 2015.01.03. 10:05

Szia!

Köszönöm válaszod. :) Amikor az Entert "leütöm" az állományra nem történik semmi azaz nem ír ki hiba üzentet új program nem jelenik meg sehol a lejátszón. :( tulajdonképpen oéyan mintha nem futatna semmit....
mohilla

HozzászólásSzerző: astrago » 2015.01.02. 18:36

mohilla írta:Az letöltött pluginek az oldalról nem .zip formátumban jelenek meg, csomagoltam .zip-be a letöltött komponenseket, de igy sem net.

Minden Kedves Plugin használónak B.Ú.É.K.!
Szia!
Modellenként eltérhet a pluginok megjelenése a szoftver/menü különbségek miatt lehet ezért nem találod?
A terméktámogatási oldalon biztos hogy .zip állományok vannak szóval ott nem lesz gond.Letöltöd penre -vagy ahonnan telepíted- és a dune-ön a források menüpont alól pedig telepíted az enter megnyomásával.Ezután mi történik nálad a connecten?

Ami fontos lehet még az a memória használat.Külső rendszer memória erősen javallott a pluginekhez ,de mivel a connenctet nem ismerem nem tudom hogy ez hogyan valósítható meg.
astrago

HozzászólásSzerző: mohilla » 2015.01.02. 13:45

Az letöltött pluginek az oldalról nem .zip formátumban jelenek meg, csomagoltam .zip-be a letöltött komponenseket, de igy sem net.
mohilla

HozzászólásSzerző: mohilla » 2015.01.02. 13:21

Szia!

Segítséged szeretném kérni, jelezve, hogy kezdő vagyok. Írtad, hogy hogyan kell a pluginokat telepíteni. Valamiért nekem nem sikerül. szervízfájlokat sikeresen tudtam azzal nincs gond. Letöltöttem a külső plugint amit szeretttem volna telepíteni lásd "utólag teleoíthető plugin" részből és itt is írtad, hogy kicsomagolás nélkül az ENTER gomb megnyomásával telepíted a lejátszóra egy külső eszköz vagy a hálózat segítségével.A telepített plugin minden esetben meg kell hogy jelenjen a Főképernyőn (általában a Programok alatt) és a Beállításokban is (szintén a Programok alatt)" a letöltött plugin-t össze is csomagoltam de sajnos nem jeleneik meg a főmenűben, nem is futatható. A .dsf kiterjesztésű filek gond nélkül települnek nincs gond. Dune HD Connect WIFI eszközöm van.

Segítséget előre is köszönöm.

Tamás
mohilla

Utólag telepíthető pluginok és alkalmazások-magyar nyelven

HozzászólásSzerző: astrago » 2014.04.29. 22:18

1.Hsz. Összefoglaló

Sziasztok!
Megcsináltam pár dune plugin magyar fordítását melyet az orosz fórumon találtam.Hamarosan elérhetővé válnak majd a terméktámogatási oldalon is(köszönet Kyle-nak a segítségért és a lehetőségért).
Ezeket a pluginokat a saját magam szórakoztatására fordítottam le,de egy másik fórum lakóinak visszajelzései alapján gondoltam itt is sokan hasznát veszitek.Minden pluginnak külön téma lesz nyitva hogy ne egy nagy katyvasz legyen az egész egy topicban így könnyebben kitárgyalható az adott plugin.A pluginok szabadon szerkeszthetőek ha valakinek van hozzá kellő tapasztalata és kedve mert én az alapokhoz csak ritkán nyúlok hozzá főként a szakértelem hiánya miatt,főleg az orosz részektől szoktam kigyomlálni ha módom van rá.

Fontos!
A pluginiok telepítése előtt erősen javasolt rendszer memória létrehozása pendrive-on vagy a merevlemzen hogy ne a flash memória legyen terhelve.Bizonyos pluginok nem is működnek rendszer memo nélkül.

A pluginok telepítése kezdőknek:
A letöltött .zip fájlt kicsomagolás nélkül a Források menüpont alól az ENTER gomb megnyomásával telepíted a lejátszóra egy külső eszköz vagy a hálózat segítségével.A telepített plugin minden esetben meg kell hogy jelenjen a Főképernyőn (általában a Programok alatt) és a Beállításokban is (szintén a Programok alatt).Ezután a beállításokat érdemes megcsinálni majd ha ezzel készen vagyunk akkor indítható a plugin.
A szervizfájlok telepítése kezdőknek:
A letöltött .dsf fájlt szintén az ENTER gomb megnyomásával telepítheted.A szervizfájlok sem a főképernyőn sem a beállításokban nem jelennek meg.

Amennyiben egy plugin nem működik kérlek benneteket jelezzétek és utána nézek mert nem használom őket napi szinten.
üdv:
astrago
A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára astrago 2020.02.17. 14:22-kor.
astrago

Előző

Vissza: Utólag telepíthető pluginok és alkalmazások-magyar nyelven