DTS HD High Resolution Audio

Re: DTS HD High Resolution Audio

HozzászólásSzerző: Kyle » 2018.02.11. 11:34

gavi írta:...a termék támogatottságok között sem találom...

ITT van fent nálunk. Használd mondjuk a Base 3.0 leírását, minden Dune-re érvényes!
Ha jól látom, akkor a kérdésednek nincs köze a topik címéhez, optikán nem is lehetne HD-s hangsávot kiküldeni. Ha engedélyezed az optikai kiemenetet és a továbbküldést, akkor lesz Dolby Digital hang is.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: gavi » 2018.02.11. 09:33

Sziasztok! Vásároltam a héten egy Dune HD TV 303D tipusu készőléket,magyar nyelvű leirást nem kaptam hozzá! regisztráltam a kártyával de a termék támogatottságok között sem találom! Azért ezt a készűléket választottam,mert ezen van optikai kimenet az erösitöm egy sony str db 790 es amin nincs hdmi! párositottam de nincs dolbi digitál hang! Tudnátok segiteni! :oops: Elöre is köszi!
gavi

HozzászólásSzerző: Kyle » 2014.03.11. 16:54

Nincs infóm az SACD-ről, de gondolom a Popcorn majd motiválja a fejlesztőket :) Bár nem biztos, hogy ezen a processzoron megoldható egyáltalán. A DVD-s kérdést hol kellene látnom?
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: csacsumicsa » 2014.02.28. 17:23

Szia Kyle!

Kérdezném,hogy esetleg SACD-iso olvasása várható-e mert a popcornban megoldották?
Továbbra sem kaptam választ a DVD video ts könyvtár olvasási hibára, hogy miért nem tudja olvasni egyszerűen kilép belőle.

Válaszodat köszönöm.
csacsumicsa

HozzászólásSzerző: Kyle » 2014.02.13. 12:00

csacsumicsa írta:...DTS-HD Master Audio – tömörítés nélküli...

Tömörített az, csak veszteségmentesen. De még mindig nem értem a kérdést, hogy várható-e a „DTS HD HR támogatás”. Hogy kellene, hogy jobban támogassa, mit most? Mert tudtommal most tökéletesen működik. 88,2 kHz-es FLAC-ot még nem láttam, lehet, hogy a programozók sem, és csak a szokásos frekvenciákra van felkészítve a szoftver. Küldenél egy ilyen FLAC-ot?
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: csacsumicsa » 2014.02.12. 14:41

Köszönöm a gyors választ

Na megpróbálom leírni mit is szeretnék DTS-HD Master Audio – tömörítés nélküli, akár 8-csatornás (7.1), csatornánként 24 bit/96 kHz-es hangot tartalmazó formátum, maximálisan 24,5 Mbit/másoderces sebességgel. Ha csak két csatornát (sztereó) használ, lehetséges 24 bit/192 kHz-es hangátvitel is ebben a formátumban.

DTS-HD High Resolution Audio – A Master Audio-hoz hasonlóan 24 bit/96 kHz-es, 8-csatornás, az eredeti DTS-magra épülő, de max. 6 Mbit sebességű lehet, így ott használják, ahol nincs elég hely a Master Audio tárolására.

A flac valóban megjelenik az optikai kimeneten 44.1/16 , 96/24, 192/24 ezeket ki is próbáltam de 88,2/24 az csak RCA kimeneten jelenik meg ez miért van?

Köszönöm a rám szánt időd.
csacsumicsa

HozzászólásSzerző: Kyle » 2014.02.12. 13:42

csacsumicsa írta:...A kérdésem az lenne,hogy várható-e a DTS HD High Resolution Audio támogatás vagy ne is álmodozzak róla...

Mit értesz a DTS-HD támogatáson? Tovább is tudja küldeni, le is tudja keverni sztereóra. Hasonlóan 24 bites, 96 kHz-es, de akár 192 kHz-es FLAC-okat is ki tud küldeni optikán, no meg sztereó analóg módon is.
Kyle
Adminisztrátor

DTS HD High Resolution Audio

HozzászólásSzerző: csacsumicsa » 2014.02.12. 12:53

Sziasztok

Nemrég lettem Dune tulajdonos és kifejezetten az autómban használom zene hallgatáshoz.
A kérdésem az lenne,hogy várható-e a DTS HD High Resolution Audio támogatás vagy ne is álmodozzak róla mert a honlapon tévesen van írva hogy támogatja ezt a formátumot illetve a 88,2khz/24bit -es flac zenék érdekes módon nem jelennek meg az optikai kimeneten csak RCA-n vajon mi ennek az oka.

Válaszotokat előre is köszönöm
csacsumicsa

Vissza: HD TV-303D specifikus kérdések