A Dune-ön semmi paraméter nincs, amit DLNA (UPnP) szerverről való lejátszáshoz kellene állítgatni. Én nem erőlködnék azon, hogy interneten keresztül mozizzak...
Szia!Az az igazsag,hogy en nem vagyok benne annyira a temaban,ha jol neztem akkor pontosan upnp streamingnek hivjak.Tehat lehwt akkor azok a beallitasok lehetnek erdekesek,igaz?Szerinted ezeknel melyik a jo beallitas?Minel alacsonyabb vagy magasabb ertekek kellenek oda,hogy gyorsabban lejatszon?
Szia!Koszi,hogy valaszoltal.Az openvpn-t a router futtatja csatlakozik a mediaserverhez es gyakorlatilag a medialejatszonal az upnp kozott jelenik meg kulon.Az a furcsa hogy elozo medialejatszonal szinte rogton elindult,illetve tabon is rogton elindul es kpzben tolt.A Dunennel pedig olyan erzesem van mintha elore letoltene valahova a filmet es csak utana jatsza le. Ezert gondolom,hogy valami beallitas lehet benne a hibas.Amiket leirtam korabban beallitasi lehetosegek azok mit takarnak?Koszi!
Nem hiszem, hogy Rajtad kívül bárki ilyet próbált volna csinálni, így sok értő válaszra ne számíts. Ha jól értem, interneten keresztül akarsz lejátszani, egy távoli DLNA szervert látszólag a Te hálózatodon megjeleníteni. Én csodálom, hogy egyáltalán elindul.
Sziasztok!Az elozo hozzaszolasomat egeszitenem ki annyival,hogy upnp eseten mediaserverrol van szo.Nagyon lassan indulnak el a filmek.Nem lehet ezen valahol javitani?Koszi elore is!
Sziasztok!Abban kèrek szèpen segítsèget,hogy mièrt lassú egy openvpn szerverről a film lejátszása.Ha elindítom kb. 10-15 perc is kell egy 720p-s filmhez. Korábbi medaiplayenèl kb 1 perc utan mar indultak.Be lehet esetleg ezt valahol állitani?pl.beállítások/egyéb/rendszer menün belül szereplő 3 bufferolás időtartammal mit lehet állítani?(Dvb bufferolás idotartama,hls bufferolasi idotartam,bufferolasi idotartam udp multicast streamnel).Mi lehet ezeknel a jo ertek?Minel alacsonyabb legyen? Koszi elore is a segitseget!