Openvpn szerverről lejátszás

Re: Openvpn szerverről lejátszás

HozzászólásSzerző: Kyle » 2014.11.17. 13:02

A Dune-ön semmi paraméter nincs, amit DLNA (UPnP) szerverről való lejátszáshoz kellene állítgatni. Én nem erőlködnék azon, hogy interneten keresztül mozizzak...
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: vargag00 » 2014.11.16. 16:16

Szia!Az az igazsag,hogy en nem vagyok benne annyira a temaban,ha jol neztem akkor pontosan upnp streamingnek hivjak.Tehat lehwt akkor azok a beallitasok lehetnek erdekesek,igaz?Szerinted ezeknel melyik a jo beallitas?Minel alacsonyabb vagy magasabb ertekek kellenek oda,hogy gyorsabban lejatszon?
vargag00

HozzászólásSzerző: Kyle » 2014.11.09. 00:24

vargag00 írta:Amiket leirtam korabban beallitasi lehetosegek azok mit takarnak?

Azok online streamekre vonatkoznak. Jól értem, hogy interneten keresztül egy távoli DLNA-szerverről akarsz lejátszani?
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: vargag00 » 2014.11.08. 23:30

Szia!Koszi,hogy valaszoltal.Az openvpn-t a router futtatja csatlakozik a mediaserverhez es gyakorlatilag a medialejatszonal az upnp kozott jelenik meg kulon.Az a furcsa hogy elozo medialejatszonal szinte rogton elindult,illetve tabon is rogton elindul es kpzben tolt.A Dunennel pedig olyan erzesem van mintha elore letoltene valahova a filmet es csak utana jatsza le. Ezert gondolom,hogy valami beallitas lehet benne a hibas.Amiket leirtam korabban beallitasi lehetosegek azok mit takarnak?Koszi!
vargag00

HozzászólásSzerző: Kyle » 2014.11.08. 21:15

Nem hiszem, hogy Rajtad kívül bárki ilyet próbált volna csinálni, így sok értő válaszra ne számíts. Ha jól értem, interneten keresztül akarsz lejátszani, egy távoli DLNA szervert látszólag a Te hálózatodon megjeleníteni. Én csodálom, hogy egyáltalán elindul.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: vargag00 » 2014.11.07. 21:26

Sziasztok!Az elozo hozzaszolasomat egeszitenem ki annyival,hogy upnp eseten mediaserverrol van szo.Nagyon lassan indulnak el a filmek.Nem lehet ezen valahol javitani?Koszi elore is!
vargag00

Openvpn szerverről lejátszás

HozzászólásSzerző: vargag00 » 2014.10.25. 11:41

Sziasztok!Abban kèrek szèpen segítsèget,hogy mièrt lassú egy openvpn szerverről a film lejátszása.Ha elindítom kb. 10-15 perc is kell egy 720p-s filmhez. Korábbi medaiplayenèl kb 1 perc utan mar indultak.Be lehet esetleg ezt valahol állitani?pl.beállítások/egyéb/rendszer menün belül szereplő 3 bufferolás időtartammal mit lehet állítani?(Dvb bufferolás idotartama,hls bufferolasi idotartam,bufferolasi idotartam udp multicast streamnel).Mi lehet ezeknel a jo ertek?Minel alacsonyabb legyen? Koszi elore is a segitseget!
vargag00

Vissza: HD Base 3D specifikus kérdések